Tim Means ersätter Jesse Taylor – Tävlar under UFC Australien

Tim Means hoppar in som ersättare för Jesse Taylor under UFC Fight Night 121 i Australien den 19 november.

UFC Fight Night 121 i Australien har fått några rejäla ändringar på sitt matchkort efter att det stod klart att Mark Hunt inte längre kommer att delta under huvudmatchen mot Marcin Tybura och istället blir ersatt av Fabricio Werdum den 19 november.

Nu står det även klart att organsationen hittat en ersättare för The Ultimate Fighter 25-vinnaren Jesse Taylor.

34-åringen var tidigare med i den sjunde säsongen av tv-serien men blev utkastad efter en fylleskandal. Han fick en ny chans i TUF 25 och tog sig hela vägen till final där han besegrade Dhiego Lima.

Han blev sedan inbokad för att möta Belal Muhammad den 19 november under UFC Fight Night 121 i Australien men mötet blev inställt efter att Taylor testat positivt för otillåtna medel.

Det blir nu Tim “Dirty Bird” Means som ersätter Taylor och möter Muhammad.

Means har en ogiltigförklarad match, en förlust och en vinst i sina tre senaste matcher och är nu ute efter att återvända till den toppform som vi såg honom visa upp mot bland annat Sabah Homasi.

“Remember the Name” Muhammad är i sin tur ute efter att ta hem sin tredje raka vinst då han besegrat Randy Brown och Jordan Mein via enhälligt domslut under 2017.

 

Kolla in matchkortet inför galan!

Means eller Muhammed, vem vinner?

 

Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 121

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...