Tito Ortiz pratar comeback efter operationen: “Chael, I’m kicking your ass”

Tito Ortiz håller på att återhämta sig från en nackoperation men det hindrar inte honom från att på nytt sikta in sig på Chael Sonnen.

Den 21 januari i år så pensionerade sig Tito Ortiz efter att han vunnit över sin ärkerival Chael Sonnen via submission i första ronden.

Sedan dess har den 42-åriga Ortiz genomgått en omfattande nackoperation som han nu återhämtar sig ifrån. I helgen delade Ortiz med sig av en uppdatering och passade samtidigt på att berätta att han har siktet inställt på Sonnen på nytt:

Sonnen var inte sen på att svara

Sedan matchen i januari har Sonnen fortsatt att kritisera Ortiz, något som säkerligen fått honom sugen på en returmatch.

Sonnen vann sin senaste match mot Wanderlei Silva i juni och passade sedan på att utmana Fedor Emelianenko som tävlade på samma kort.

När Sonnen fick nys om Ortiz senaste utmaning så tog han tillfället i akt och svarade på sitt sedvanliga sätt:

 

Vill du se en returmatch mellan Ortiz och Sonnen?

 

Kategorier
Senaste NyttTito Ortiz

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
En kommentar
  • Lallarn
    14 August 2017 at 12:10

    Så jäkla sköna svar från Chael.

  • Svara