TJ Dillashaw anklagas för att ha haft spioner i Cory Sandhagens gym!

✔ Började filma under träningspasset!

Den före detta bantamviktsmästaren TJ Dillashaw var inplanerad att göra sin retur till buren mot Cory Sandhagen på UFC Vegas 26 den 8 maj.

Men cirka två veckor innan galan behövde Dillashaw dra sig ur huvudmatchen mot Sandhagen på grund av en skada. Nu är Dillashaw vs. Sandhagen planerad att äga rum den 24 juli.

Dillashaws senaste match var mot flugviktsmästaren Henry Cejudo i januari 2019 och slutade med förlust i första ronden via TKO. I samband med nederlaget åkte dessutom Dillashaw fast i en dopingkontroll och blev avstängd.

Det var substansen EPO man hittade i Dillashaws dopingtest och som ledde till den hårda domen. Sedan han blev ertappad har Dillashaw inte tävlat överhuvudtaget och genomgått ett flertal operationer för sina axlar.

Sandhagen har däremot imponerat stort den senaste tiden och går in i mötet med en segersvit på två matcher i rad bakom sig. Sist såg vi honom i februari detta år när han besegrade Frankie “The Answer” Edgar med ett brutalt flygande knä i första ronden.


HETAST JUST NU


Tror inte spioneriet kommer hjälpa TJ Dillashaw!

Justin Wetzell tränar på samma gym och är Sandhagens träningspartner. Han anklagar Dillashaw för att ha haft spioner under ett av deras träningspass.

Enligt Wetzell var det en mycket märklig situation som uppstod när elever från Duane Ludwig (Dillashaws tränare) började filma en av Sandhagens sparringsessioner.

– TJ Dillashaw hade några av Ludwigs elever under ett av våra träningspass i fredags. Jag var inte på plats men av det jag fick höra var att när Sandhagen började sparras i buren så plockade de fram sina mobiler och filmade.

– Sedan publicerade de videorna på Instagram och började skryta: “Hallå T.J., vi har flera ronder inspelade för dig att se”. Det var förvånande men jag tror inte det kommer hjälpa honom, avslutade Wetzell.

 

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
NyheterSenaste NyttTJ Dillashaw

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...