TJ Dillashaw erkänner att han ljög – i sin comeback mot Cory Sandhagen!

✔ "Jag ville inte att matchen skulle stoppas"

Den forne bantamviktsmästaren TJ Dillashaw vann i sin comeback till buren efter över två års frånvaro mot topprankade Cory Sandhagen i juli detta år.

Det var ett riktigt krig som gick alla ronderna ut där båda tog emot en hel del skada, framförallt Dillashaw som bland annat fick ett stort sår ovanför sitt öga. Såret öppnades upp så mycket att domaren behövde pausa matchen för att låta en läkare ta en närmare titt. Nu avslöjar den forne mästaren att han ljög när han gav klartecken att han kunde se med sitt skadade öga.

I en intervju med Submission Radio ger Dillashaw mer detaljer kring hur det hela gick till och berättar att han även hade en hel del skador under sitt träningsläger.

– Jag tror att mitt träningsläger förberedde mig för att hantera skador som uppstår mitt i matchen, sade Dillashaw till Submission Radio. För jag kunde inte tänka på mina skador då och absolut inte under matchen. Sedan när jag råkade ut för såret ovanför mitt öga behövde jag ljuga för domaren och berättade att jag kunde se. Jag ville inte att matchen skulle stoppas.HETAST JUST NU


TJ Dillashaw övertygade läkaren att han kunde se

När läkaren kom in och skulle undersöka såret fanns det säkerligen många som blev nervösa inför att den kanske skulle stoppas där och då. Men tack vare att Dillashaw höll sig lugn och gav klartecken kunde matchen fortsätta.

– Läkaren kom in i buren och jag sa till honom att allt var under kontroll och att jag kunde se, att inte oroa sig och att min syn var OK. Vid det läget kunde jag inte se, så innan han lämnade tog jag hans handduk och började rengöra mitt öga ännu mer, men de sa åt mig att det inte var tillåtet. Så det var bara att härda ut om jag ska vara ärlig.

Dillashaw innehar andraplatsen i bantamviktsdivisionen och har i dagsläget ingen match inbokad. Han skadade även sitt knä i matchen mot Sandhagen, vilket gör att det kan dröja innan han återvänder för sin nästa match.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
NyheterSenaste NyttTJ Dillashaw

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...