TJ Dillashaw erkänner fusk: “Har svårt att förlåta mig själv …”

✅ Talar ut efter dopingskandalen

Nyligen slog nyheten ner som en bomb när det stod klart att den tvåfaldige bantamviktsmästaren TJ Dillashaw hade fastnat i en dopingkontroll, stängts av och lämnat ifrån sig sitt UFC-bälte.

Senare kunde US Anti-Doping Agency avslöja att Dillashaw ertappats med en syntetisk form av bloddoping. Kommissionen i New York, NYSAC, delade ut en ettårig avstängning för övertrampet – varefter USADA tog i med hårdhandskarna och dömde honom till två år.

Sedan USADA-straffet blev känt har Dillashaws coacher reagerat på skandalen. Nu har ex-mästaren själv valt att bryta tystnaden. I ett inlägg på Instagram talar han ut, erkänner fusk och ber om ursäkt till fansen – kolla in videon nedan!


LÄS MER: Tränaren försvarar TJ Dillashaw: “Är inte den första …”

LÄS OCKSÅ: Nya detaljen – om TJ Dillashaws dopingfiasko


 

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Senaste NyttTJ Dillashaw

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah

Svara