Fernando "El Toro" Flores (vänster) och Tobias "Bad Intention" Harila (höger). Foto: Stefan Romare-MMAnytt / Instagram/@tobiasbadintention

MMA-galan går i UFC:s fotspår – vill skapa svenskt “Bad Boy”-bälte

✅ Tobias Harila accepterar utmaningen! ✅ Vill möta Fernando Flores i Västerås! ✅ Arrangören: "Klart killarna skall slåss"

I MMAnytts exklusiva reportage med Fernando Flores utnämnde den stentuffa Umeåfightern sig själv till Sveriges “baddest motherf*cker” – samtidigt som han utmanade en annan “BMF” i form av knockoutartisten Tobias Harila.


LÄS MER: Sveriges “BMF” fick stora titelfighten inställd – utmanar Tobias Harila!


Harila var då snabb med att acceptera utmaningen.

“Riktigt skön artikel av MMAnytt.se och Fernando Flores. Fernando, du verkar vara riktigt skön och stenhård. Självklart antar jag den utmaningen för att visa vem som är “the BMF of Sweden”. Även om jag diggar din stil så måste jag såklart göra allt jag kan för att slå av huvudet på “El Toro”. Jag såg att du gärna ville slåss om ett bälte. Bälten är fett. Fight Club Rush, ni vet att jag är en BMF och efter vad jag läst så förstår jag att du också är det Fernando. Det finns inte allt för många av dem. FCR make it happen! FCR 6 main event eller vad säger ni?” skrev Tobias Harila i ett Facebook-inlägg som reaktion på utmaningen under tisdagskvällen.

Jörgen Hamberg: “Klart det skall bli en titel”

Nu står det även klart att den Västeråsbaserade MMA-organisationen Fight Club Rush är intresserade att boka in fighten som huvudattraktion för FCR 6. Man planerar dessutom att – likt vad UFC gjorde för UFC 244 och superfighten Jorge Masvidal vs. Nate Diaz – skapa ett specialgjort titelbälte för matchen mellan Flores och Harila.

UFC har patent på både “BMF” och “Baddest motherf*cker” – men det är inget som sätter stopp för FCR. I och med att man har med sig varumärket Bad Boy som huvudsponsor avser man nämligen att kora Sveriges främsta Bad Boy istället.

Så här skriver Jörgen Hamberg, en av arrangörerna bakom FCR, på Facebook:

“Måste bara älska den här typen av utmaningar. Fernando Flores som faktiskt kört med allt som han fått erbjudande om och är en riktigt aggressiv skön spelare i buren utmanar Tobias Harila i bästa “Baddest Motherf*cker”-stil a la UFC är ju för bra för att nonchalera.

Så bra att vi i teamet bakom FCR bara säger: Yes, klart killarna skall slåss, klart det skall bli en titel men med en twist. Inte härma UFC såklart fullt ut men en titel, Sweden Bad Boy, och inkludera vår huvudsponsor på grym och fräsch kampsportsutrustning om möjligt, eller hur Bad Boy?

Vi kommer jobba stenhårt för att detta skall ske inom kort, vi kommer inleda förhandlingar med alla parter och så är det bara att låta showen ta över. Tobbes hand är tillbaka och han kommer kunna matcha från Februari. Vi kommer ge er datum, vi ger en titel på linan och vi vet att det kommer bli en riktigt bra show. Umeå är ni redo att backa er krigare Fernando Flores? Kommer bli ett galet bra krig. Till våra sponsorer och andra partners som får det att hända, detta kommer bli tungt.”

Vad säger ni läsare? Vill ni se en “Bad Boy”-titelmatch mellan Fernando Flores och Tobias Harila? Kommentera!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Fight Club RushSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara