Tobias Harila kaxiga utmaning till Cage Warriors fjäderviktare: “Pissar på sig”

✔ Succésvensken håller inte tillbaka - nämner de han vill möta

Den svenske fjäderviktaren Tobias “Bad Intention” Harila har gott om självförtroende efter sin debut i Cage Warriors – och siktar nu in sig på nästkommande motståndare.

Harila gjorde sin debut i stororganisationen mot den erfarne skotten Aiden Stephen under Cage Warriors 122 förra helgen den 20:e mars. Matchen varade endast i en minut och 14 sekunder – tiden som svensken behövde för att knocka sin motståndare och leva upp till sitt smeknamn. “Sverige är hemma,” sade Harila efter den snabba och våldsamma segern.

I stort sett helt oskadd lämnade Harila buren i jakt på nästa utmaning. Cage Warriors vd Graham Boylan prisade Harila till skyarna efter segern och konstaterade att stora saker väntar svensken.

Han har aldrig varit blyg med att utmana andra fighters och har gått från klarhet till klarhet under de senaste åren. Nu har han tagit saken i egna händer i ett utspel på sociala medier.


HETAST JUST NU 


Harila valde att hänga ut kollegorna Paul Hughes, Morgan Charriere och den nykrönta fjäderviktsmästaren Jordan Vucenic.

– Räddaren av Cage Warriors fjäderviktsdivision [är här], skrev Harila på sociala medier.

– Vi har tre killar [Paul Hughes], [Morgan Charriere] och [Jordan Vucenic] i toppen som bara vill spela säkert, skaffa vänner och möta varandra. Sedan clownen plundrade festen har jag inte hört något av dessa toppkillar.

– [Paul Hughes] pissar säkert på sig efter vad han såg. Han gick nästan tre fulla ronder med killen som jag faktiskt körde över. Ni är inte redo för denna mördarclownen och ni vet fan det. [Ian Dean] (Cage Warriors matchmäklare) bara släpp loss mig på dem och låt mig plundra tills de är bortglömda.

– Jag föredrar [Morgan Charriere] först. Sedan antagligen [Paul Hughes] eller den så-kallade mästaren.

Vucenic vann fjäderviktstiteln på Cage Warriors 122 efter ett tekniskt femronders krig med Charriere – den tidigare mästaren. Det var flera som bestred domslutet men det var en jämn och taktisk match där båda fighters hade sina stunder.

Hughes har endast förlorat en gång i sin karriär – ett delat domslut mot Vucenic.

Det är ännu inte säkert när Harila återvänder till Cage Warriors-buren men han är onekligen inte långt ifrån en titelmatch.

Vem vill du se Tobias Harila möta i Cage Warriors härnäst?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttSvenska Fighters

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...