Tobias Harila om Evensen: “Ville tydligen åka på stryk en gång till”

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Supertalangen full av självförtroende inför sina två kommande proffsmatcher ✅ Möter tuff boxare i Wales - sedan blir det en returmatch mot Kenneth Evensen på hemmaplan

Efter en framgångsrik proffsdebut på Superior Challenge 17 i maj förbereder sig det svenske stjärnskottet Tobias Harila (1-0) nu för två nya proffsmatcher.

Den 24-årige fjäderviktaren kommer först åka iväg till Wales för att göra upp mot hemmafightern James Lilley (3-3) på Adrenalin Fight Nights, som äger rum i Swansea den 21 juli. Därefter väntar en returmatch mot norrmannen Kenneth Evensen (1-1), som blir huvudattraktionen under Fight Club Rush 3 i Västerås den 18 augusti.

Det är inte alla som går flera proffsmatcher så tätt inpå och dessutom bokar in två stycken på samma gång. Men Harila känner sig säker på sig själv och är nu ute efter att bygga upp ett bra matchfacit mot tuffa motståndare så snabbt som möjligt.

Hör vad “Bad Intention” har att säga inför de kommande matcherna i videon ovan!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttTobias Harila

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara