Tobias Harila skriver exklusivt kontrakt med Cage Warriors!

✔ "Bad Intentions" Harila tar ett stort steg mot drömmen!

Det står nu klart att svenska talangen Tobias Harila har skrivit exklusivt kontrakt med den London-baserade MMA-organisationen Cage Warriors. Nyheterna rapporterades först av MMA Viking.

Den stekheta Västerås-talangen har gått från klarhet till klarhet under den senaste tiden. I sin sista match tog han hem ett enhälligt domslut mot Adam Westlund i vad som kallats för Sveriges bästa MMA-match.

Det var Harilas sjätte raka vinst och framöver kommer han få chansen att visa upp sig i Cage Warriors, en organisation som matat UFC med talanger under många år.

 – Vi skrev under kontraktet under övervägande att detta är den snabbaste vägen för oss till stora showen, sade Harilas tränare Jörgen Hamberg.

– Vi fick en bra deal med Cage Warriors som var svår att tacka nej till. Jag ser fram emot att testa oss mot några av Storbritanniens och Europas bästa. Jag har hållit koll på de bästa utmanarna ett tag nu. Om allt går som planerat så står fjäderviktstiteln på tur.


HETAST JUST NU


Cage Warriors: Tobias Harila

“Bad Intentions” har varit i hetluften sedan sin episka kamp mot Westlund under förra månadens Superior Challenge 21. Nu väntar större utmaningar och en klar väg till UFC.

Harila sätter siktet på Cage Warriors fjäderviktstitel och hoppas sedan på ett samtal från den världsledande MMA-organisationen UFC. Fram till att telefonen ringer från UFC-chefen Dana White så tänker Harila spendera tiden med det han kan bäst: våldsamheter.

 – Ser verkligen fram emot möjligheten att slåss på en plattform som Cage Warriors, sade Harila. Mitt mål är att ta bältet 2021 och sedan förhoppningsvis få ett UFC-kontrakt. Mitt fokus just nu är bara att krossa varje fjäderviktare på listan.

– [Cage Warriors] är en bra plattform för de europeiska stjärnorna. Tobias kommer röra om rejält i fjäderviktsklassen, sade Harilas manager Zlatko Ostrogonac från JDZ Managment.

 

Kategorier
Senaste NyttSvenska FightersTobias Harila

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara