Tobias Harila vs. Kenneth Evensen 2 officiell för Fight Club Rush 3

✅ Kontrakten är påskrivna - huvudmatchen bokad och klar för FCR 3 i Västerås!

Sedan ett tag tillbaka har en spännande huvudmatch mellan den svenske talangen Tobias Harila och norrmannen Kenneth Evensen varit verbalt överenskommen för Västerås Fight Clubs hemmagala Fight Club Rush 3.

Nu kan organisationen bekräfta att kontrakten är påskrivna och att returmötet därmed är helt officiellt för galan, som äger rum i Bombardier Arena i Västerås den 18 augusti.


Huvudmatchen är OFFICIELL! SWEDEN vs. NORWAYFCR3: Tobias " Bad Intention" Harila vs. Kenneth "The Berserker"…

Publicerat av Fight Club Rush- FCR Onsdag 4 juli 2018


Harila (1-0) gjorde senast sin proffsdebut mot just Evensen på Superior Challenge 17 – en match som “Bad Intention” avslutade via teknisk knockout i den första ronden. Domarstoppet var emellertid något kontroversiellt då flera – inklusive Evensen – ansåg att domaren gick emellan lite väl tidigt. Därmed möts de nu igen för att få ett mer definitivt avgörande.

Evensen (1-1) vann sin professionella debut mot engelsmannen Nicholas Fielding via knockout i den första ronden på Shock N Awe 26 i november förra året, innan han därefter förlorade mot Harila.

Håll utkik här på MMAnytt.se liksom på Fight Club Rushs officiella Facebooksida för fler matchnyheter och mer information inför galan.


Relaterat:


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Fight Club RushSenaste NyttTobias Harila

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara