Tommy Fury accepterar match mot Jake Paul – med förnedrande vadslagning!

✔ Obesegrade Fury redo för match mot YouTube-profilen: "Du kommer att bli knockad medvetslös"

YouTube-profilen Jake Paul och Tommy Fury har kommit överens om att mötas i boxningsringen! Tommy Fury är halvbror till världsmästaren Tyson Fury och accepterat matchen i ett svar till “The Problem Child” Paul.

I en video på sociala medier ber han Jake Paul skicka över det föreslagna kontraktet och säger att han kommer att knocka den kontroversiella amerikanen medvetslös.

 — Har vi en deal, svarade Fury till det kontrakt som Jake Paul lagt upp på sociala medier. Skicka det till mina advokater snarast. Vi kommer att se över och fixa det, men det finns inte någon chans i helvete att du vinner den här matchen!

— Du kommer att lämna [arenan] på en bår. Du kommer att bli knockad medvetslös och du vet om det. Skicka över [kontraktet] till mig nu.

Enligt kontraktet så måste Fury göra ett namnbyte till “Tommy Fumbles” i ett år ifall han förlorar. Fumbles betyder famla på svenska och är det namn som Paul givit Fury eftersom han tycker att han fumlat bort en lönecheck på 1 miljon dollar, ca. 8,7 miljoner kronor.

Skulle Fury vinna så kommer han att utöka sin vinstkassa med ytterligare 500,000 dollar, ca. 4,35 miljoner kronor. Den summan kommer att tas från Pauls egna lön. Det är dock oklart exakt hur mycket Fury kommer att få i grundlön för matchen.

När Jake Paul besegrade den före detta UFC-mästaren Tyron Woodley den 29:e augusti så fick de båda två miljoner dollar vardera, ca. 17,5 miljoner kronor.

Allt detta kommer efter att Tyson Fury sagt åt Tommy att acceptera matchen mot Paul. Tyson Fury ställer samtidigt ett hårt ultimatum på sin halvbror som är i linje med Pauls kontrakt.


Jake Paul kontrakt Tommy Fury


HETAST JUST NU


Showtime: Jake Paul vs Tommy Fury

Till skillnad från Jake Pauls tidigare motståndare så har Fury både ett namn och matchfacit som professionell boxare.

Alla av Pauls tidigare motståndare gjorde sin professionella boxningsdebut mot honom, även om Ben Askren och Woodley båda har en bakgrund som mycket meriterade MMA-fighters och världsmästare.

Fury har ett matchfacit på 7-0 och tävlade senast under samma gala som Paul och Woodley. Furys matchfacit är dock under all kritik. Han gjorde sin boxningsdebut mot en fighter vars nuvarande matchfacit är 10-102-3 och hans motståndares samlade matchfacit ligger på hisnande 14-175 (!)

Fury är dock väldigt populär för sina familjeband och för sin medverkan i dokusåpan Love Island. I samband med Tyson Furys episka titelmatch mot Deontay Wilder i helgen så är också klanen hetare än någonsin!

Ännu är inget datum satt för matchen, men de förväntas offentliggöras inom kort.

 

Vem tror du vinner matchen: Fury eller Paul?

 


UFC-fighter “Violent Boss Ross” gripen av polis – för andra gång på fem månader!


Du har väl inte missat att MMAnytts samarbetspartners Betsafe och Bethard nu ger odds inför alla UFC-galor och stora boxningsmatcher?

Kolla bland annat in oddsen för en supermatch mellan Deontay Wilder (2.50) och Anthony Joshua (1.53), en match som kanske blir av nu Wilder och Joshua båda förlorat sin senaste match!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...