Tommy Fury anklagas efter avhoppet: “Var inte skadad – Festade med Tyson”

✔ Pappa Fury påstås ha tagit det slutgiltiga beslutet! ✔ Var Tommy verkligen i form för planerade boxningsmatchen mot Jake Paul?

Tommy Fury, boxningsstjärnan Tyson Furys halvbror, tvingades nyligen dra sig ur sin inbokade match mot YouTubern och kändisboxaren Jake Paul, vilket lett till svidande kritik från Jakes bror Logan Paul. Nu anklagas Tommy dessutom av sin tidigare rival Anthony Taylor för att inte ha varit skadad alls.

Taylor menar att Tommy helt enkelt inte varit i form för matchen, eftersom han varit upptagen med att festa efter att brodern Tyson besegrade Deontay Wilder i deras trilogimatch tidigare i år.

– Det var John Furys beslut att (inte låta Tommy tävla), sade Taylor i en intervju med BetWay Insider. John är huvudtränaren och han bestämmer huruvida Tommy fajtar eller inte. Jag kan inte tro det. John borde ha sagt åt Tommy att (fortsätta ändå).

– Den verkliga anledningen till att han inte kan ta matchen är inte en skada, utan hans fysiska form, fortsatte Taylor. Han var så upptagen med att festa med Tyson efter vinsten (över Deontay Wilder), att han inte är i form längre för en match.


HETAST JUST NU


Tommy Fury delar bevis på skadan som ledde till avbokningen: “Spydde av smärta”

Tommy har tidigare delat bevis på såväl skadan som infektionen som lett till att han tvingats hoppa ur matchen mot Jake. Han valde att göra detta som svar på de många anklagelser han fått ta emot sedan nyheterna släpptes. Siktet ligger ännu på en supermatch mot YouTubern, men först vill han givetvis återhämta sig.

– Träningslägret kunde inte ha gått bättre för mig de första två veckorna, men sen insjuknade jag med lunginflammation, sade Tommy på Instagram. Det ledde till att jag inte kunde gå till gymmet och helt enkelt inte kunde andas. Kunde bara inte andas under sparring och dylikt och hostade upp en massa slem hela tiden.

– Jag hade ändå inställningen att jag skulle fortsätta träna och kämpa igenom det, fortsatte boxaren. Fajta oavsett vad. Sedan tog jag ett slag mot kroppen och eftersom jag var så svag från viruset… Jag visste omedelbart att något inte var rätt. Jag spydde av smärta, (kunde inte ställa mig upp), gick direkt till sjukhus. Hade fått flertalet frakturer i mitt revben.

– Mitt fokus just nu ligger på att få ett nytt matchdatum (med Jake) och återhämta mig. Jag kan inte göra något annat just nu. Det finns ingen annan match som jag vill ha. Förhoppningsvis kan vi få ett nytt datum för nästa år.

I videon nedan delade Tommy röntgenbilder på skadan!

Tror du att Tommy Fury är skadad på riktigt – eller var han helt enkelt inte i form?

 


Missa inte: Dustin Poirier prisar Khamzat Chimaev: “En riktigt speciell person”


Speltips inför UFC 269!

Snart sätter storgalan UFC 269 igång och bjuder då på en efterlängtad titelmatch i lättviktsklassen, mellan den rådande mästaren Charles Oliveira och utmanaren Dustin Poirier. Bägge fighters är UFC-veteraner som lyckats samla på sig otroliga vinstsviter i en av de mest konkurrenskraftiga divisionerna i organisationen idag.

Denna helg får de i galans huvudmatch möjlighet att avgöra vem som är den sanna kungen på 155 lbs. Poirier besegrade Conor McGregor två gånger i år, vilket i samband med hans otroliga matchfacit i lättviktsklassen lett till att han är favoriten inför UFC 269.

Trots det får man inte utesluta en vinst för mästaren Oliveira! Med krut i nävarna och otroligt vass jiu-jitsu har brasilianaren god chans till vinst. Rygga din favorit inför helgen för att krydda storgalan ytterligare – och för chansen att vinna en slant på den efterlängtade matchen!

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste NyttTommy Fury

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 56Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik


Söndag | 00:00 | UFC
1.58 - 2.40
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5612
Alexander Volkov vs Jairzinho Rozenstruik1.582.40
Dan Ige vs Movsar Evloev3.401.33
Erin Blanchfield vs JJ Aldrich1.224.50
Zarrukh Adashev vs Ode Osbourne2.301.62
Damon Jackson vs Darrick Minner1.283.75
Alex da Silva Coelho vs Joe Solecki2.621.53
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 275: Teixeira vs. Procházka

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Glover Teixeira2.70
Jiri Procházka1.50
Valentina Shevchenko1.12
Taila Santos6.50
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...