Tommy Fury har “ouppklarade affärer” med Jake Paul: “Hur kan han vara seriös med detta?”

✔ "Kalla inte dig själv för en boxare om du aldrig ens tävlat mot en"

Tommy Fury hoppas fortfarande på att få möta Jake Paul i boxningsringen. Detta efter att han dragit sig ur deras inbokade möte till följd av en revbensskada och en infektion. Enligt Tommy är Jake nu tvungen att boka om matchen ifall han faktiskt är seriös med boxningen.

YouTubern Jake har i dagsläget ett fläckfritt matchfacit i boxning om 5 vinster och 0 förluster. Han har tidigare mött YouTubern AnEsonGib, NBA-stjärnan Nate Robinson, samt forna MMA-mästare Ben Askren och Tyron Woodley.

Kändisboxaren har lyckats knocka alla han träffat på i boxningsringen, men Tommy, tungviktsstjärnan Tyson Furys halvbror, var tänkt att bli hans första riktiga test mot en renodlad boxare.

Tommys skada satte dock en käpp i hjulet för matchen, och Jake tog sig istället an Woodley i en returmatch den 16:e december. YouTubern lyckades tokknocka den forna UFC-mästaren i matchens sjätte rond.

Nu anser Tommy att Jake måste möta honom i ringen för att bevisa att han faktiskt kan slå riktiga boxare och inte bara “MMA-killar”.

– Det enda jag vill nu är att se matchen ombokad, sade Tommy till Ariel HelwaniThe MMA Hour. Om någon blir skadad till följd av något som de inte kan rå över, och jag är en seriös fighter, då skulle jag tänka okej, när kan vi boka om? Jag skulle vilja boka om för att visa världen att jag kan besegra en seriös boxare, inte bara ännu en MMA-kille.

– Det är det vi försöker lösa just nu. Jag vet att han utmanar alla möjliga människor, men faktum är att vi har ouppklarade affärer här och denna match måste bli av. Hur kan han vara seriös med fajting om han aldrig tävlat mot en boxare förut? Hur kan han vara seriös med detta?

– Han (snackar hela tiden om) UFC, sade Tommy. Om han vill gå och tävla i UFC, så sätt inte på ett par boxningshandskar. Kalla inte dig själv för en boxare om du aldrig ens tävlat mot en.

Det Tommy hänvisar till är Jakes tvist med UFC-chefen Dana White. Kändisboxaren har bland annat hävdat att han är villig att tävla under UFC:s banér, ifall White går med på att kokaintestas.

“The Problem Child” Jake har tagit ett längre avbrott från boxningen nu, men en match mot Tommy är fortfarande en möjlighet. Ännu en möjlighet är ingen annan än welterviktsstjärnan Jorge Masvidal. Vad som väntar härnäst för Jake återstår att se!

Vem vill du se Jake Paul möta härnäst?

 


HETAST JUST NU


 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...