Tommy Fury har “ouppklarade affärer” med Jake Paul: “Hur kan han vara seriös med detta?”

✔ "Kalla inte dig själv för en boxare om du aldrig ens tävlat mot en"

Tommy Fury hoppas fortfarande på att få möta Jake Paul i boxningsringen. Detta efter att han dragit sig ur deras inbokade möte till följd av en revbensskada och en infektion. Enligt Tommy är Jake nu tvungen att boka om matchen ifall han faktiskt är seriös med boxningen.

YouTubern Jake har i dagsläget ett fläckfritt matchfacit i boxning om 5 vinster och 0 förluster. Han har tidigare mött YouTubern AnEsonGib, NBA-stjärnan Nate Robinson, samt forna MMA-mästare Ben Askren och Tyron Woodley.

Kändisboxaren har lyckats knocka alla han träffat på i boxningsringen, men Tommy, tungviktsstjärnan Tyson Furys halvbror, var tänkt att bli hans första riktiga test mot en renodlad boxare.

Tommys skada satte dock en käpp i hjulet för matchen, och Jake tog sig istället an Woodley i en returmatch den 16:e december. YouTubern lyckades tokknocka den forna UFC-mästaren i matchens sjätte rond.

Nu anser Tommy att Jake måste möta honom i ringen för att bevisa att han faktiskt kan slå riktiga boxare och inte bara “MMA-killar”.

– Det enda jag vill nu är att se matchen ombokad, sade Tommy till Ariel HelwaniThe MMA Hour. Om någon blir skadad till följd av något som de inte kan rå över, och jag är en seriös fighter, då skulle jag tänka okej, när kan vi boka om? Jag skulle vilja boka om för att visa världen att jag kan besegra en seriös boxare, inte bara ännu en MMA-kille.

– Det är det vi försöker lösa just nu. Jag vet att han utmanar alla möjliga människor, men faktum är att vi har ouppklarade affärer här och denna match måste bli av. Hur kan han vara seriös med fajting om han aldrig tävlat mot en boxare förut? Hur kan han vara seriös med detta?

– Han (snackar hela tiden om) UFC, sade Tommy. Om han vill gå och tävla i UFC, så sätt inte på ett par boxningshandskar. Kalla inte dig själv för en boxare om du aldrig ens tävlat mot en.

Det Tommy hänvisar till är Jakes tvist med UFC-chefen Dana White. Kändisboxaren har bland annat hävdat att han är villig att tävla under UFC:s banér, ifall White går med på att kokaintestas.

“The Problem Child” Jake har tagit ett längre avbrott från boxningen nu, men en match mot Tommy är fortfarande en möjlighet. Ännu en möjlighet är ingen annan än welterviktsstjärnan Jorge Masvidal. Vad som väntar härnäst för Jake återstår att se!

Vem vill du se Jake Paul möta härnäst?

 


HETAST JUST NU


📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...