Tony Ferguson avslöjar sin galna UFC 249-plan – trots att galan är inställd!

✔ "El Cucuy" Ferguson låter inget hindra honom - från att fortsätta sin plan

Tony Ferguson var inbokad att ta sig an lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov under UFC 249 den 18 april, men fick sin titelchans än en gång inställd. Khabib fastnade i Ryssland på grund av reserestriktioner och trots att han fick en ny motståndare i form av Justin Gaethje så kom hela galan att ställas in.

Inte nog med det, det verkar som att ingen på UFC brydde sig om att berätta det för “El Cucuy” eftersom han istället fick reda på nyheterna medan han gjorde en intervju.


Tony Ferguson KLOCKRENA kommentar – efter UFC 249 ställts in


Tony Ferguson avslöjar sin galna plan: fortsätter gå ned i vikt

Ferguson reagerade på på den inställda galan på sitt sedvanliga sätt och berättade att han skulle hålla sig positiv, trots att han fått två titelchanser ryckta ifrån sig under loppet av några dagar.

Nu avslöjar dock Ferguson att han inte bara kommer hålla sig positiv, han kommer även att se till att han klarar av viktgränsen inför sina titelmatcher – trots att båda matcherna är inställda!

sin Twitter skriver Ferguson att han fortfarande håller på att gå ned i vikt för att klara 155 lbs-gränsen (ca. 70,3 kg) på fredag:

Sjätte gången gillt: Khabib vs. Ferguson?

Det är ännu oklart när UFC kommer att dra igång igen.

UFC-chefen Dana White proklamerar att han införskaffat sig en ö där organisationen just nu håller på att bygga upp en infrastruktur för att kunna hålla galor.

Enligt White så siktar UFC på att få igång verksamheten på ön i mitten av maj. Det är dock inte särskilt troligt att vi kommer att få se få se Khabib försvara bältet inom kort.

Den 23 april kommer ramadan att inledas och avslutas en månad senare. Med största sannolikhet kommer Khabib också att behöva inleda ett nytt träningsläger efter det, något som skjuter upp planerna ytterligare.

 

Vem vill du se Ferguson möta härnäst?

 

 

Kategorier
Senaste NyttTony Ferguson

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara