Tony Fergusons känga – till Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov

✅ Tony Ferguson lackar ur på Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov ✅ "Ducka inte mig som du gjorde på UFC 209"

De senaste veckorna har varit tuffa för Tony Ferguson. Han har bland annat fått ett besöksförbud och får inte träffa sin fru, innan han fått den hjälp han behöver.

Ferguson har haft mentala problem som förvärrats av att han inte sovit på flera dagar. När ESPN:s Brett Okamoto avslöjade att det nu går att lägga spel på en retur mellan Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov, röt Ferguson ifrån till de båda rivalerna.

Ferguson har länge velat utmana Nurmagomedov om bältet och passar på att påminna “The Eagle” om att han “duckat” honom på UFC 209. Nurmagomedov fördes till sjukhus bara timmar innan galan.

“Du blev avslutad. Du klappade och gav upp som en bitch. Nu trampar ni på mina tår falska idoler @ConorMcGregor @ParadigmSM @TeamKhabib. Redo när du är tjockskalle. Ducka mig inte som du gjorde på #UFC209 din fegis. Ingen lojalitet till gamet. – Real Champ Champ”


Relaterat


Trots Nurmagomedovs dominanta vinst mot McGregor finns det många röster i MMA-världen som vill se ett returmöte. Ferguson och Nurmagomedov har varit inbokade att möta varandra flera gånger, men båda fighters har tvingats att dra sig ur på grund av skador.

Kategorier
Senaste NyttTony Ferguson

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara