Tony Ferguson: “Khabib är en bitch – McGregor är skyldig mig pengar!”

✔ Ferguson rasar mot sina UFC-kollegor

Tony Ferguson kommer i helgen att ta sig an Charles Oliveira, men det hindrar inte honom från att starta bråk men resten av divisionens toppfighters.

I en intervju så tar Ferguson sikte på bland annat Khabib Nurmagomedov, Conor McGregor och Dustin Poirier. Ferguson var egentligen tänkt att möta Poirier tidigare i år men fick se sig själv förbisedd efter att förhandlingarna föll igenom.

Det är inte första gången som Ferguson varit på fel sida av stora beslut i UFC. Han skulle egentligen mött lättviktsmästaren Khabib i april 2020 men på grund av pandemin så accepterade han istället en match mot Justin Gaethje.

Matchen slutade med en TKO-vinst för Gaethje medan Ferguson förlorade sin titelmatch och fick se sin rekordlånga vinstsvit bruten. När han nu tittar tillbaka på den dramatik som omgärdat honom den senaste tiden så är det inte utan förbittring.

 – Han är en bitch, sade Ferguson när Poirier kom på tal. Han är en bitch, Conor (McGregor) är en bitch, Gaethje och Khabib också!


Missa inte


Tony Ferguson: McGregor är skyldig mig pengar

Ferguson har nu bytt management. Från Paradigm Sports Management som också representerar McGregor, till Ballengee Group. Nu när Ferguson har hoppat skepp så riktar han saftig kritik mot sitt förra management.

Han påstår att företaget och McGregor är skyldig honom $500,000, mer än 4,2 miljoner kronor.

 – De där killarna är skyldiga mig typ en halv miljon, sa Ferguson. Du måste förstå. Conor är skyldig mig, han står i skuld till mig och jag kommer att jaga honom. Det är därför han skrattar varje gång jag lägger upp något.

– De vill att han ska bli mästare. Dude, fuck dig och din sjuhövdade orm, jag kommer att skära bort dig din jävel.

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttTony Ferguson

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...