Tony Ferguson förbannad på Poirier: “Mutad av en internationell terrorist”

✔ "Förrädare!"

Tony Ferguson är inte glad att Dustin Poirier kommer att ta sig an Conor McGregor härnäst.

Ferguson och Poirier var tidigare planerade att mötas men Poirier drog sig ur efter att han sagt att han inte blev tillräckligt kompenserad av UFC. Ferguson visade lojalitet mot Poirier och krävde att UFC skulle öppna plånboken för att få till mötet.

Men när matchen mot McGregor istället kom på tal så var “The Diamond” Poirier snabb att acceptera. Det hjälpte säkerligen att McGregor också lovat att han kommer att skänka $500,000 (ca 4,4 miljoner kronor) till Poiriers välgörenhet The Good Fight Foundation.

– Jag kämpar för många saker, men inget viktigare för mig än att kämpa för förändring och ge tillbaka, skrev Poirier.

– [McGregors] generositet kommer att hjälpa otaliga i nöd. Jag har accepterat, Connor har accepterat och fansen kräver det! Nu kör vi!

På sociala medier så kritiserar Ferguson beslutet och kallar Poirier för en förrädare och McGregor för en “internationell terrorist”.

 – Vilken förrädare som tar en mutor från en internationell terrorist. Bra jobbat. Jag representerar USA. Allt detta prat bara för att sedan bli rädd för att hamna utanför. Ta pengarna och var stolt din bluffmakare.

Det är ännu inte klart när Poirier och McGregor kommer att mötas i buren. När UFC erbjöd dem matchen så siktade dem på 2021 men ett av McGregors krav är att mötet går av stapeln i år.

McGregor föreslog tre datum, vilka alla är okej med Poirier: 21 november, 12 december och 19 december.


Hetast just nu

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara