Foto via MMAnytt.se

Tony Ferguson ger sig på Conor McGregor och Nate Diaz

✅Ger svar på tal efter dissarna ✅Diaz och McGregor har tillsammans inte tävlat på över 1000 dagar

Tony Fergusons värld vändes upp och ned när det stod klart att han inte skulle få möjligheten att möta Khabib Nurmagomedov i en kamp om lättviktsbältet. Anledningen är att “El Cucuy” Ferguson dragit på sig en knäskada som läkarna bedömde som mycket allvarlig. Nurmagomedov kommer istället att möta fjäderviktsmästaren Max Holloway i en titelmatch under UFC 223 den 7 april.


Här hamnar Khabib Nurmagomedov i tjafs – med Artem Lobov


Nate Diaz och Conor McGregor dissar Ferguson

Efter att Fergusons skada offentliggjordes så tog det inte lång tid innan lättviktsmästaren Conor McGregor och Nate Diaz hade gjort sig lustiga på hans bekostnad.

Ferguson tog sats och gav sig först på McGregor:

“El Cucuy” adresserade sedan Diaz den yngre:


Khabib är på jakt – Efter Conor McGregor: “Where is this Burger King?”


Ferguson har tio raka vinster

Ferguson är en av divisionens mest dekorerade kämpar och har just nu en vinstvit på tio raka över namn som Rafael dos Anjos, Edson Barboza och Kevin Lee.

Ferguson vs. Nurmagomedov har bokats in fyra gånger men ställts in lika många gånger. UFCs president Dana White säger att han inte tänker boka in matchen på nytt och det ser ut som att även Ferguson kommer att bli av med sitt bälte när Holloway och Nurmagomedov äntrar buren i helgen.

Relaterat:

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttTony Ferguson

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]