Tony Ferguson har ett meddelande – till Khabib

✔ Hånar mästaren: "Gömmer sig"

Khabib Nurmagomedov meddelade tidigare idag att han är fast i Ryssland på grund av reseförbud. Detta sätter huvudfighten på UFC 249 mot Tony Ferguson i fara, som nu riskeras att ställas in – för femte (!) gången.

Ferguson verkar dock inte ha givit upp hoppet om att matchen trots allt ska bli av. “El Cucuy” tar nämligen till Twitter där han hånar Khabib och skriver att han gömmer sig i Ryssland.

 – Den 18 april närmar sig och du gömmer dig i Ryssland. Reseförbuden stoppar inte mig från att spöa skiten ur dig. Använd det inte som en ursäkt för att kunna backa ur. Du har fått många platser skickade till dig, skicka en till oss. Fortfarande min bitch, skriver Tony Ferguson på Twitter.

Tiden börjar bli knapp för UFC-bossen Dana White, som alltjämt står fast vid att UFC 249 kommer att bli av. Däremot ser det nu ut som att galan kommer ske utan “historiens mest efterlängtade UFC-fight”.

Alternativ plan för Tony Ferguson

Dana White jobbar febrilt med att få till en supergala den 18 april. Nu har det bland annat kommit fram uppgifter om att publikfavoriten Justin Gaethje ska komma in och rädda showen.

Tony Ferguson ska nämligen, enligt rapporter från ESPN:s Ariel Helwani, ha blivit erbjuden en fight mot topplättviktaren – som för tillfället inte har någon match inbokad.

Läget är minst sagt oklart inför UFC 249 där vi just nu inte ens har en given plats för eventet. Det verkar stå skrivet i stjärnorna om huruvida Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson någonsin kommer att göra upp i oktagonen.

Vad tror ni? Kommer vi att få se det efterlängtade mötet?

Kategorier
Senaste NyttTony FergusonUFC 249

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...