Galna träningen: Så här förbereder sig Tony Ferguson för Khabib-matchen

✅ Det finns bara en Tony Ferguson ...

Den 18 april är det dags för UFC 249 och det är inte vilken gala som helst. Det är nämligen då som vi äntligen kommer få se en av tidernas viktigaste MMA-fight i lättvikt: Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson.

De båda har makalösa segersviter på tolv raka vinster i UFC och anses vara världens två bästa lättviktare just nu – möjligen någonsin. Nu ska de, efter en hel del om och men, göra upp om vem som egentligen är kungen av divisionen.

Tony Ferguson gör sig redo – på sitt alldeles egna vis

Ferguson, även kallad “El Cucuy”, har gjort sig känd som en tämligen märklig typ. Dels genom sina stundvis obskyra utspel i diverse intervjuer – men också för sina, minst sagt, okonventionella träningsmetoder.

I en ny video får vi nu se ett sammandrag av stjärnans galna förberedelser inför Khabib-matchen. Spana in klippet nedan (via Twitter):

UFC 249: Khabib vs. Ferguson går av stapeln i Barclays Center i Brooklyn, New York.

Vad tror ni läsare – kan Ferguson bli den som ger Khabib sin första förlust i karriären? Kommentera!

Kategorier
Senaste NyttTony FergusonUFC 249

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara