Khabib Nurmagomedov till Tony Ferguson: “Nästa gång får du en örfil”

Stämningen mellan Tony Ferguson och Khabib Nurmagomedov börjar bli allt mer hätsk. De båda slagskämparna har börjat tjafsa på Twitter och det bådar gott inför ett möte i 2017.

Med Conor McGregor ute ur bilden har fighters i både fjäder- och lättviktsdivisionen börjat sikta in sig på varandra istället. De två topprankade lättviktarna Tony Ferguson och Khabib Nurmagomedov har i dagarna varit i luven på varandra och talar bland annat om ett uppkommande möte i 2017.

Enligt Nurmagomedov har Ferguson inte skrivit på något kontrakt för en match medan Ferguson hävdar att allt var klart för en januari-gala men att den Dagestan-födda fightern behövde mer tid:

Ferguson säger att det nu finns två fighters som behöver läxas upp och lägger upp bilder på sig själv med både McGregor och Nurmagomedov:

Nurmagomedov var dock inte sen på att svara och sade till “El Cucuy” Ferguson att inte be honom om en bild nästa gång:

För närvarande är Ferguson rankad #2 medan Nurmagomedov efter sin dominanta uppvisning mot Michael Johnson hamnat på plats #1. Nurmagomedov är obesegrad i sin MMA-karriär och har för närvarande en vinstsvit på 24 varav åtta vinster varit inom UFC.

“El Cucuy” Ferguson har i sin tur nio raka vinster men kan stoltsera med högre rankat motstånd och fler matcher än “The Eagle” Nurmagomedov under de senaste åren.

Den regerande lättviktsmästaren McGregor kommer att vara borta till minst maj 2017 och både Ferguson och Nurmagomedov har gått med på att slåss innan dess. Nu behövs det bara signaturer och en plats för de två att göra upp.

 

Vem tror du vinner mellan Ferguson och Nurmagomedov?

 

Omslagsbild via UFC.com

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttZ-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
2 Kommentarer
 • Holythe83
  13 December 2016 at 03:09

  #dramaqueens

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  14 December 2016 at 12:13

  It’s on!!!!!!!

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC 27012
  Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
  Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
  Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
  Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
  Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
  Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
  Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...