Tony Ferguson polisanmäld och har fått besöksförbud

✅ Polisen har varit i Tony Fergusons hem tre gånger senaste månaden och flera gånger förra året ✅ Utkastad av sin far ✅ Polisanmäld av sin fru

Under gårdagen kom rapporter om att forne interim-mästaren Tony Ferguson har fått besöksförbud och får inte längre träffa sin fru. Under förra året kallades polisen till parets Fergusons hem flera gånger, och förra månaden var polisen där hela tre gånger.

Ingen av gångerna har Ferguson blivit åtalad för brott men Fergusons fru Christina Ferguson har varit orolig för sin makes säkerhet och välbefinnande.

Han ska i fredags ha tagit parets 2-årige son tillbaka till deras hus medan frun var hos sina föräldrar – och bytt alla lås i hemmet. Christina har inte oroat sig för sin egen, eller barnens säkerhet, trots de upprepade polisanmälningarna.

Tony ska dessutom flera gånger kastat vigvatten på henne av okänd anledning.

Inte sovit på tre dagar

Även Tonys far ska två gånger ha polisanmält sin son då han varit “bortom kontroll”. Fadern ska senare ha sparkat ut Tony.

Enligt en oidentifierad kvinna ska Ferguson, efter tre dagar utan sömn, “börjat plocka isär deras eldstad och påstått att någon installerat ett datorchipp i hans ben”. En annan man påstår att Ferguson har trott att “det var någon i väggarna”.

Både Fergusons fru och tränare har försökt få “El Cucuy” att gå till läkare utan framgång.

För några dagar sedan berättade UFC-presidenten Dana White att Ferguson hade “fullt upp med personliga problem”. En kvalificerad gissning är att detta är vad White åsyftade.

MMAjunkie har fått tag på fem av polisrapporterna mot Ferguson, som ni kan läsa här.

UFC 229 Avstängningar

Ferguson har varit inaktiv sedan den otroliga comebacken på UFC 229 mot Anthony Pettis. “El Cucuy” blev av med sin interim-titel efter en oturlig skada som resulterat i att ett ligament i knäet helt lossnade från benet.


LÄS MER: Tony Ferguson besegrar Anthony Pettis efter GALET krig på UFC 229


Ferguson blev erbjuden en match mot både Dustin Poirier och Max Holloway. Han tackade dock nej till båda matcherna.

Ferguson har skickat ut två tweets sedan händelsen blev offentlig.

Kategorier
Senaste NyttTony Ferguson

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara