Tony Ferguson pressar Dana White – får honom att höja bonusbeloppet!

✔ Högre bonusar för de som levererar under helgens gala!

För första gången på åtta år väljer UFC att dela ut mer extrapengar i bonusar för de som levererar under helgens gala på UFC 262.

UFC-atleter som tävlar i buren kan vinna två olika bonusar, “Performance of the Night” och “Fight of the Night”. Ibland kan en fighter ha turen att ta hem båda men det vanliga är att man endast tilldelas en utav dem. UFC kan också välja vilka bonusar de delar ut och till exempel inte ge någon bonus för “Fight of the Night”.

Innan det fanns en bestämd gräns för beloppet som betalas ut när de tilldelas en bonus gick så lågt som 25,000 dollar (ca. 210 000 kronor) och upp till 160,000 dollar (ca. 1,3 miljoner kronor)

Enligt uppgifter från anställda på UFC gäller höjningen endast för denna gala där vi får se Michael Chandler och Charles Oliveira göra upp om det vakanta bältet under kvällens huvudmatch!


HETAST JUST NU


Tony Ferguson är anledningen till att UFC 262 får högre bonusar!

Det var nyhetssidan ESPN som kunde rapportera att det är tack vare att Tony “El Cucuy” Ferguson höjde rösten under presskonferensen inför galan som tog plats i Toyota Center på torsdagen.

Ferguson frågade UFC-chefen Dana White ifall de kunde höja bonusarna för UFC 262, han fick inte något svar där på plats men White sköt inte heller ner förslaget.

Nu visar det sig att Fergusons kommentar gett resultat och de höjer bonusarna markant för “Performance of the Night” och “Fight of the Night”. Bonusarna delas ut till de fighters som utmärkt sig extra under kvällen. Vanligtvis betalas det ut 50,000 dollar, ca. 432 000 kronor i extrapengar. Men för UFC 262 är de bekräftat att summan blir 75,000 dollar, ca 625 000 kronor.

“El Cucuy” var höjdpunkten under presskonferensen och ser ut att vara redo för att bjuda fansen på en show och ta hem en bonus!

 

Tycker du UFC borde höja bonusarna för framtida kort?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
NyheterSenaste NyttTony Ferguson

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...