Toppboxaren postar viral video – om hur man slår kvinnor på bästa sätt

✔ "Om din kvinna har börjat käfta och du har försökt att vara tålmodig..."

Den 30-åriga toppboxaren Billy Joe Saunders har hamnat i rejält blåsväder efter att han postade en video där han pratar om det mest effektiva sättet att slå sin flickvän eller fru. “Superb” Saunders tog avstamp i den rådande coronakrisen och målade upp ett scenario där en kvinna “käftar” för att sedan bli golvad.

– Jag vill bara göra en liten video för alla pappor, makar och ni som har en flickvän etc. Den här Covid-grejen håller på att bli väldigt allvarlig och vi är alla isolerade i små utrymmen, började Billy Joe Saunders.

– Om din kvinna har börjat käfta och du har försökt att vara tålmodig och hålla dig lugnt… men efter sjunde eller sjätte dagen så håller du på att explodera! Helt plötsligt kommer hon mot dig och spottar gift i ditt ansikte.

– Du vet inte vad du har gjort, men du vet att du gjort henne upprörd..

Han fortsätter därefter att visa hur man bäst golvar henne:


Relaterat: Ändrade planer för Fury vs Wilder 3 – på grund av coronavirus


Saunders har ett obesegrat matchfacit på 29 raka vinster och är ansedd att vara en av de bästa boxarna i sin viktklass. Han var tilltänkt att möta Canelo Alvarez den 2 maj men matchen kom att skjutas upp på grund av den rådande krisen.

Efter massiv kritik för sin video har Saunders nu bett om ursäkt och skriver att han “aldrig skulle förlåta våld i hemmet” och om han såg någon slå en kvinna så skulle han “själv slå sönder honom sönder och samman.”

Kategorier
BoxningSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara