Toppfightern får hjälp av Khamzat – inför UFC London: “Stor del av lägret!”

✔ Flyttade till Stockholm på heltid efter förlusterna! ✔ Har jobbat på nedtagningsförsvaret med stjärnskottet: "Khamzat var såklart en stor del av det"

Volkan Oezdemir (17-6 MMA, 5-5 UFC) går snart sin första match sedan han gjorde övergången till Allstars Training Center, där topptalangen Khamzat Chimaev hjälpt honom med att bland annat jobba på nedtagningsförsvaret.

Champions League 5 Okt

Chelsea vs AC Milan
Odds 1.74 - 4.75
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Efter att ha förlorat två raka matcher, om än mot toppmotstånd, insåg Schweizfödda Oezdemir att det var dags för en förändring. Han valde därför att flytta till Stockholm och börja träna på det svenska toppgymmet Allstars, som hyser många av Sveriges toppfighters. Khamzat Chimaev, Guram Kutateladze och MMA-legendaren Alexander Gustafsson är bland flera Allstars-fighters som haft stor framgång i UFC.

På UFC London i helgen får Oezdemir möta skotten Paul Craig (16-4 MMA, 8-4 UFC), en vass grappler som har avslutat fem av sina senaste sex matcher, där den sjätte slutade i ett delat oavgjort domslut. Det blir alltså långt ifrån en lätt match för Oezdemir, men med träningslägret på Allstars och hjälp från bland andra welterviktaren Khamzat känner han sig redo för utmaningen.

– Jag bor i (Sverige) nu, berättade Oezdemir till MMA Junkie. Jag är där på heltid och flyttade dit i juni. Hela mitt träningsläger var på (Allstars). Jag gick fram och tillbaka flera veckor om gången innan det, men nu är jag där på heltid.

– (Khamzat) var absolut en stor del av lägret. Jag var tvungen att jobba hårt på mitt nedtagningsförsvar inför Paul Craig. Khamzat var såklart en stor del av det också.

“No Time” Oezdemir underskattar absolut inte Craig, men ser samtidigt luckor i motståndarens försvar som han hoppas kunna kapitalisera på. Skotten har en tendens att åka på en del stryk innan han vänder på matcherna och låser upp en submission, vilket Oezdemir är väl medveten om.

– Mitt mål är att ta mig till titeln och då måste jag krossa alla som står framför mig, fortsatte Oezdemir. Det är inget val för mig. Nu får jag en perfekt utmaning och det är hur jag kan ta mig närmare bältet.

– Han är lite långsam och har dåligt försvar, sade Oezdemir om Craig. Han tar emot mycket stryk, men ger aldrig upp. Det är det som är grejen. Han gör comeback senare i matchen.

 

Hur tror du att Volkan Oezdemir lyckas på UFC London efter träningen med Khamzat?

 


HETAST JUST NU


 


 

Chelsea vs AC Milan

 

1.66 – 5.25

5 Oktober | 21:00 | Champions League

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste NyttSvensk KampsportVolkan Oezdemir

Svara