Foto via RT Sports

Topporganisationen ACB håller sin första gala i Sverige i höst

ACB 74 kommer gå av stapeln i Sverige i november.

Under lördagen kunde den tjetjenska topporganisationen Absolute Champiosnhip Berkut (ACB) annonsera sitt första Sverigebesök. ACB 74 kommer nämligen gå av stapeln i Sverige den fjärde november.

Organisationen la ut följande bild på sin Facebooksida, där de även avslöjade resten av alla galor som kommer hållas under det fjärde kvartalet av 2017.

4th quarter of 2017 event map!#acbmma

Publicerat av ACB den 5 augusti 2017

 

För närvarande finns ingen information om vilken stad samt arena som eventet kommer äga rum i. MMAnytt har kontaktat ACB med ytterligare frågor kring galan.

Flera svenskar i organisationen

Den senaste tiden har fler och fler svenska fighters börjat gå matcher i ACB. Allt från mer erfarna fighters som Niklas Bäckström och Max Nunes, till unga talanger som Hamza Bougamza.

Organisationen växer ständigt och har numera med UFC-veteraner och andra toppfighters i sina events på löpande band, tillsammans med talanger från främst Ryssland och andra delar av Europa.

De flesta matcher brukar alltid leverera högklassig underhållning och flera imponerande avslut.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ACBSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
En kommentar
  • jense
    5 August 2017 at 10:39

    De har rejält underhållande matcher, ser fram emot detta

  • Svara