Topprankade welterviktare möts i grappling för välgörenhet

✅ Flera UFC-fighters deltar under välgörenhetsgalan nästa månad ✅ Pengarna går till en välgörenhetsorganisation som motverkar mobbning

Att MMA-fighters gör något för välgörenhet hör inte till ovanligheterna. Topprankade welterviktarna Jorge Masvidal och Anthony Pettis är inbokade att möta varandra i en BJJ-match för ett välgörande ändamål.

DT Promotion anordnar en gala för att motverka mobbning och delar av intäkterna går till Bully Proof Foundation. En annan UFC-fighter som deltar på galan är mellanviktaren Yoel Romero, någon motståndare är i skrivande stund dock ej officiell.

Yoel Romero. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Galan går av stapeln den 15:e juni och går att se via iPPV, om man inte är på plats i Pensacola Bay Center i Florida, USA. Detta rapporterar ESPN.

Masvidal tog nyligen sin största seger i karriären när han knockade Darren Till på bortaplan i London. Även Pettis drog tillbaka klockan på karriären när han gick tillbaka till weltervikts-klassen och avslutade flerfaldige titelutmanaren Stephen Thompson på UFC London.

Vem tror ni vinner mellan Anthony Pettis och Jorge Masvidal?

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...