Topprankade welterviktare möts i grappling för välgörenhet

✅ Flera UFC-fighters deltar under välgörenhetsgalan nästa månad ✅ Pengarna går till en välgörenhetsorganisation som motverkar mobbning

Att MMA-fighters gör något för välgörenhet hör inte till ovanligheterna. Topprankade welterviktarna Jorge Masvidal och Anthony Pettis är inbokade att möta varandra i en BJJ-match för ett välgörande ändamål.

DT Promotion anordnar en gala för att motverka mobbning och delar av intäkterna går till Bully Proof Foundation. En annan UFC-fighter som deltar på galan är mellanviktaren Yoel Romero, någon motståndare är i skrivande stund dock ej officiell.

Yoel Romero. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Galan går av stapeln den 15:e juni och går att se via iPPV, om man inte är på plats i Pensacola Bay Center i Florida, USA. Detta rapporterar ESPN.

Masvidal tog nyligen sin största seger i karriären när han knockade Darren Till på bortaplan i London. Även Pettis drog tillbaka klockan på karriären när han gick tillbaka till weltervikts-klassen och avslutade flerfaldige titelutmanaren Stephen Thompson på UFC London.

Vem tror ni vinner mellan Anthony Pettis och Jorge Masvidal?

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...