Topprankade welterviktaren varnar Conor McGregor: Kommer förstöra dig!

✔ "Skulle jag mött honom skulle jag bara tagit ner honom och förstört honom"

Superstjärnan Conor McGregor har längt hintat om att sin UFC-comeback kommer att ske i weltervikt. Irländaren har bulkat upp sig under tiden han har varit borta, och ser mer ut som en weltervitkare än en lättviktare. Trots McGregors viktuppgång så ser inte den topprankade UFC-fightern Gilbert Burns irländaren som en riktigt welterviktare. Burns varnade McGregor i en intervju med MMA Fighting om att ta en match mot ett av de topprankade namnen i divisionen.

– Han är inte en welterviktare, men om han vill gå match här skulle jag älska att slå skiten ur Conor, sade Burns till MMA Fighting. Jag tror han får de svårt att ta mina slag. Jag pratar inte ens om grappling, det är inte rättvist. Skulle jag mött honom skulle jag bara tagit ner honom och förstört honom. Det är en win-win för mig, jag kommer att vinna och jag får en massor av pengar.

Brasilianaren tror inte att den tidigare dubbelmästaren skulle ha en chans mot någon av de bästa welterviktarna i UFC. McGregor har två vinster i divisionen, men hans motståndare Donald Cerrone och Nate Diaz började båda sina karriärer som lättviktare.

– Alla de fem bästa killarna i världen slår hårt, förutom Colby. Alla kan brottas, Colby kan brottas. Kamaru slår hårt och kan brottas, samma med Chimaev och Edwards. Jag slår också hårt och kan brottas, så säg inte att du är en welterviktare. Han kan inte hantera de fem bästa killarna i divisionen, vi alla skulle förstöra Conor.


HETAST JUST NU


Burns tror sig veta vem Conor McGregor kommer att möta!

En match som länge har varit på tapeten för McGregor är en match mot UFC-stjärnan Jorge Masvidal. Amerikanen har utmanat irländaren ett flertal gånger, men matchen har inte blivit av. Burns tror inte att McGregor kommer ta sig an en welterviktare, han tror att den forne dubbelmästaren kommer att möta hans lagkamrat Michael Chandler.

– Jag tror inte han kommer att möta Masvidal. Jag tror att han kommer att möta Michael Chandler, det är därför att jag tror att jag istället kommer att möta Masvidal. Jag vet inte varför men jag tror han kommer att möta Chandler, det är en galen match. Michael är så kraftfull, han är så atletisk, han är ett odjur.

– Jag har mycket respekt för McGregor, han är en tidigare dubbelmästare, men han är inte den där killen längre. Han är inte disciplinen att vara i toppen av divisionen.

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Conor McGregorGilbert BurnsSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...