Tränaren avslöjar: då återvänder Mike Tyson för ny match!

✔ Kan få revansch för en förödande förlust

Efter sin storslagna comeback till boxning förra året är nu “Iron” Mike Tyson redo för ännu en match.

Sedan sin återkomst i november förra året har fans världen över undrat när den forne tungviktsmästaren skulle stiga in i buren igen. I april avslöjade sedan Tyson planer om att eventuellt möta sin forne rival Lennox Lewis. Det var dock högst oklart när det rörde sig om och om förhandlingarna inför matchen var lyckade.

Det är fortfarande inte tydligt om Tyson vs Lewis 2 blir av. Vad som däremot verkar mer säkert är att Tyson återvänder till ringen i september – något hans tränare Rafael Cordeiro nyligen avslöjade.

– Vi fortsätter träna, berättade Cordeiro för MMA Fighting. Han är en atlet och tränat alltid, slår mittsar här på gymmet. Jag tror vi kommer ha något i september. Jag vet inte för att hans företag Legends Only League håller på med det och förhandlar en tv-deal så att de kan annonsera ett schema, men vi tränar. Vi kommer gå match i september.


RELATERAT


Tyson kan få revansch

När Tyson återvände förra året gjorde han det mot den forne mästaren och legendaren Roy Jones Jr i ett möte som anordnades av Triller. Matchen slutade oavgjort men många ansåg att Tyson var den vassare fightern som träffade betydligt mer.

Tidigare i år uppkom rapporter om ett tredje möte mellan Tyson och ärkerivalen Evander Holyfield. I mars dementerade sedan Tyson uppgifterna och menade att han brutit med Triller efter misslyckade förhandlingar.

Om Tyson möter Lewis blir det trots allt en möjlighet att få revansch från deras första möte i juni 2002. Lewis segrade via knockout i den åttonde ronden och blev därmed den tredje fightern att knocka Tyson efter Buster Douglas och Holyfield.

Vem vill du se Mike Tyson möta i sin comeback?

 

Kategorier
Senaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...