Tränarens galna avslöjande – om Deontay Wilder vs Tyson Fury 3

✔ Har nu förlorat två raka matcher via T/KO

Enligt uppgifter gick den amerikanske boxaren Deontay “The Bronze Bomber” Wilder helgens trilogimatch mot Tyson Fury med en bruten hand.

Herrarna gjorde upp för tredje gången lördag natt i vad många ser som en av de bästa tungviktsmatcherna i modern tid. Bägge fighters hade sina stunder och sänkte den andra minst två gånger under matchens gång. Det var en match där det ständigt fanns en spänning i luften och där det kändes som att vilken av de som helst kunde avsluta matchen närsomhelst.

Malik Scott, tränare till Wilder, har dock ett påstående som gör “The Bronze Bombers” insats ännu mer imponerande. Scott hävdar att Wilder ska ha brutit sin hand någon gång under det tredje mötet med Fury.

– Han har en spräckt läpp och bröt sin hand  – bröt sitt finger eller sin knoge eller något sådant, berättade Scott för The Independent.

Scott tydliggjorde inte vilken hand som ska ha brutits eller när, men pekade mot sin högerhand under intervjun. Det är känt att Wilder haft problem med sin hand då han brutit den flera gånger och dessutom har ett titanrör i den.HETAST JUST NU


En av de bästa matcherna i modern boxning

Det tredje, och med största sannolikhet sista, mötet mellan Wilder och Fury överträffade de två tidigare med hästlängder. Kampsportsfans världen över har hyllat matchen samt bägge fighters och det finns mycket att säga om vad Wilder och Fury gjort för modern boxning.

Båda tungviktares varumärken växte markant och deras rivalitet gjorde mycket för att dra många nya tittare.

Wilder har nu förlorat två raka matcher och har ett matchfacit på 2-2-1 i sina fem senaste matcher, förlusterna samt den oavgjorda matchen skedde alla mot Fury.

För tillfället är Wilder fortfarande en av de högst rankade tungviktsboxarna i världen och han skulle säkerligen vara oddsfavorit mot nästan vilken tungviktare som helst – med Fury som det enda tydliga undantaget.

Hade matchen slutat annorlunda om Deontay Wilder inte haft en bruten hand?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
BoxningSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...