Michael Bisping Khabib
Michael "The Count" Bisping. Foto: MMAnytt

Tredje gången gillt? Det hettar till rejält mellan Rockhold & Bisping

✅De två forna mästarna och rivalerna kan inte hålla sig från varandra

Michael Bisping står med ena foten ut genom UFCs dörr men det hindrar inte honom från att ta chansen och försöka smälla den i ansiktet på sin forna motståndare Luke Rockhold. De två före detta mellanviktsmästarna har mötts två gånger i buren och har varsin vinst men utifrån deras senaste tjafs på sociala medier ser det ut som att vi kan komma att få se ett tredje möte.


Luke Rockhold till rivalen: “Jag pensionerar mig om jag förlorar”


Luke Rockhold vs. Michael Bisping 3

Bisping har gjort det klart att han endast har en match kvar i sin karriär som professionell fighter och att han är ute efter ännu ett stort möte för att sätta den sista punkten.

Ett stort antal namn har utmanat Bisping men trots att han matchats mot namn som Rashad Evans, Vitor Belfort och Lyoto Machida så har ännu inget blivit annonserat som officiellt och tidigare nämnda namn har numera matcher inbokade.

Ett återkommande namn har dock varit den före detta mästaren Rockhold som utmanat Bisping men fått kalla handen. Nu har dock det börjat hetta till rejält mellan de två forna mästarna som ägnat sig åt en hel del tjafs på sociala medier den senaste tiden:


Luke Rockhold till rivalen: “Jag pensionerar mig om jag förlorar”


Båda har förlorat två av tre

Rockhold har förlorat två av sina tre senaste matcher då han i juni 2016 blev knockad av Bisping och förlorade sin mellanviktstitel. Han kom att återvända till vinstkolumnen med en vinst över David Branch i september i fjol men blev sedan knockad av Yoel Romero i en match om divisionens interimtitel.

Bisping har i sin tur två raka förluster då han under tre veckor förlorade sin titel till Georges St-Pierre och sedan blev knockad av Kelvin Gastelum i Kina.

Rockhold har tidigare föreslagit att de två ska mötas under UFC 226, storgalan som körs den 7 juli.

 

Vill du se en tredje match?

 

Kategorier
Michael BispingSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]