Triad Combat: Forne UFC-mästaren på hal is – knockad i första ronden!

✔ "Platinum" Mike Perry krigar hem vinsten på unika galan

Det blev ännu en tuff kväll för den forne UFC-mästaren Frank Mir då han blev stoppad i huvudmatchen mot toppboxaren Kubrat Pulev under Triad Combat i Arlington, Texas. Matchen hade i förhand kallats för en rejäl mismatch och det kom resultatet att avspegla.

Pulev tog tidigt kontrollen över matchen och innan två minuter hade passerat fick han den forna UFC-mästaren på hal is. Domaren gick inte omedelbart emellan, trots att var tydligt att Mir var slut. Lyckligtvis höll sig Pulev undan och fortsatte inte att slå på den forne MMA-fightern.

Pulev återvänder därmed till vinstkolumnen efter att han blev stoppad av Anthony Joshua i slutet av fjolåret. Mir har nu endast en vinst på åtta matcher, inkluderat boxning, MMA och grappling.

Bättre gick för forna UFC-fightern Mike Perry som krigade hem ett delat domslut mot Michael Seals. Trots att Perry tog rejält med stryk och åkte i backen så höll han sig aktiv och lyckades övertyga domarna. Efteråt pratade Perry med media och var positiv inför framtiden. “Platinum” Perry har nyligen skrivit kontrakt med BKFC och förväntas göra sin debut tidigt i nästa år.

Resten av matchkortet kom bjuda på en del välkända ansikten från MMA-världen. Matt Mitrione har tävlat i både UFC och Bellator och försökte blåsa nytt liv i karriären genom att tävla i Triad Combat, en unik kampsport som försöker jämna spelplanen mellan boxare och MMA-fighters.

Mitrione fann dock ingen framgång och förlorade via enhälligt domslut. Du kan kolla de fullständiga resultaten från Triad Combat här nedan.


HETAST JUST NU


Triad Combat – Fullständiga resultat

 • Kubrat Pulev besegrar Frank Mir via TKO (slag) – Rond 1, 1:59
 • Alexander Flores besegrar Matt Mitrione via enhälligt domslut (68-64, 67-65, 68-64)
 • Mike Perry besegrar Michael Seals via delat domslut (65-67, 67-65, 67-65)
 • Derek Campos besegrar Brian Vera via domslut (majoritet: 65-65, 67-63, 66-64)
 • Albert Tumenov besegrar Scott Sigmon via enhälligt domslut (70-63, 70-63, 70-63)
 • Alexa Culp besegrar Angelina Hoffschneider via TKO – Rond 1, 0:46
 • Harry Gigliotti besegrar Jacob Thrall via delat domslut (48-47, 47-48, 48-47)


Speltips inför UFC Vegas 44

Nästa helg kommer den före detta UFC-mästaren Jose Aldo att återvända till buren då han tar sig an topprankade Rob Font. Den spännande bantamviktsdrabbningen kan komma att visa vem som cementerar sin plats i toppen och gör sig förtjänt av en titelmatch under 2022.

Font är rankad över Aldo och öppnar även upp som favorit hos MMAnytts samarbetspartner Bethard. Tror du också att Font kommer utöka sin vinstsvit till fem raka eller blir det Aldo som tar hem ytterligare en imponerande vinst? Sätt en guldkant på galan genom att placera en slant på nästa helgs UFC Vegas 44!

Just nu ligger oddsen på:

 

Bethard_knapp_ryggaspelet

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...