Trodde du att Tony Fergusons operation var fjuttig? Tänk om!

✅Se bilderna efter operationen ✅Ferguson har tio raka segrar - förtjänar han nästa titelchans?

Det är inte alltid lätt att heta Tony Ferguson. I stort sett allt som kunde gå fel i samband med hans inplanerade titelmatch mot Khabib Nurmagomedov under UFC 223 gick helt åt skogen. I en galen vändning så kunde UFCs president Dana White avslöja att Ferguson skadat sitt knä och att matchen mellan de två rivalerna var inställd – för fjärde gången. Nu har Ferguson opererats och av att döma av bilderna så var operationen allt annat än liten.


Dana White bekräftar: Ferguson och McGregor blir av med sina titlar


Tony Ferguson har tio raka segrar

Matchen mellan Ferguson och Nurmagomedov verkar dömd att inte bli av och med tanke på att båda befinner sig i toppen av lättviktsdivisionen så skapar det minst sagt bekymmer.

Nurmagomedov är fortfarande obesegrad i sin MMA-karriär med 26 raka segrar medan den numera #2-rankade Ferguson har tio raka segrar över namn som Rafael dos Anjos, Kevin Lee och Edson Barboza.

Ferguson har inte varit i buren sedan han vann interimbältet i början av oktober och med tanke på hans omfattande operation så kommer det säkerligen att dröja ett bra tag innan han är helt återställd.

Ferguson postade nyligen följande inlägg på sin Facebook:

“Keep Fighting” I Can’t Say Its Going To Be Easy… But I Will Say Everything In My Life Has Prepared Me For This Test. Whatever You Are Going Through Remember Someone Has It Worse… Thank You Everyone For The Thoughts & Prayers…Real Talk. #TeamElCucuy I Hate Sitting On The Sidelines, but “belt or no belt I won’t allow that to define me…” This Is #MyRoadToRecoveryXT #TonyFergusonMMA SnapJitsu #SnapDownCity  -Champ


Relaterat:

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttTony Ferguson

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 267: Błachowicz vs. Teixeira12
Jan Błachowicz vs Glover Teixeira1.383.15
Petr Yan vs Cory Sandhagen1.452.80
Islam Makhachev vs Dan Hooker1.126.50
Alexander Volkov vs Marcin Tybura1.373.20
Li Jingliang vs Khamzat Chimaev4.651.21
Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir1.343.35
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...