TRT-Vitor tillbaka – här visar UFC-legendaren upp nya monsterfysiken!

✔ Bilden som får MMA-världen att reagera

Vitor Belforts fysik har varierat rejält under åren. Den tidigare UFC-mästaren har flera gånger fastnat för doping, och brasilianarens form har ofta förändrats beroende på hur strikt han testats inför sina matcher.


RELATERAT: Bisping hånar Vitor Belfort efter brutala förlusten: “Skönt att se”


Ett tag tilläts “The Phenom” använda sig av TRT (testosteronbehandling). Han var då otroligt muskulös – men tappade sedan en stor del av sin muskelmassa när behandlingen förbjöds för fighters.

Vitor Belfort före och efter förbudet mot TRT-behandling. Foto via Sherdog

Nya bilden: TRT-Vitor gör comeback

Efter sin senast match, en knockoutförlust mot landsmannen Lyoto Machida, lämnade Belfort UFC – för att istället skriva på för den asiatiska topporganisationen ONE Championship.

Därmed lämnade han också UFC:s strikta antidopingpolicy, som inkluderar slumpmässiga dopingkontroller av USADA året runt.

Och nu verkar TRT-Vitor vara tillbaka. Iallafall av döma av den här bilden från Belforts Instagramstory, som fått stor spridning inom MMA-världen (via Instagram):

View this post on Instagram

Vitor Belfort posted this on his IG story

A post shared by MMA History Today (@mmahistorytoday) on

Det är oklart om Belfort återigen har fått börja använda sig av TRT igen. Vad som däremot är välkänt är att ONE Championships arbete mot doping inte är i närheten så strikt som UFC:s – vilket veteranen säkerligen inte har något emot.

Belforts ONE-debut planeras gå i tungvikt mot fysmonstret Alain Ngalani. Datum och plats för matchen är ännu inte färdigställt.


LÄS MER: Galna fighten: UFC-legendaren ställs mot fysmonstret!


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttVitor Belfort

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara