Tv-personligheten Liam Pitts gör MMA-debut på Fight Club Rush 11!

✔ Laila Bagges son debuterar i Sverigest snabbaste växande MMA-organisation!

Nu har ännu en stor profil anslutit sig till Fight Club Rush (FCR)! Den 18-årige TV-personligheten och influencern Liam Pitts är nu klar för FCR 11 den 26:e februari.

Det var Frontkick.online som var först med att avslöja matchningen – som går i bantamviktsdivisionen – FCR har sedan dess bekräftat nyheten. Pitts motståndare är ännu inte offentliggjord men matchen kommer att ske i A-klass-MMA.

Utöver det har FCR annonserat en svensk superfight mellan Brave-stjärnan David Jacobsson och den obesegrade knockoutmaskinen Rahmads Stromanis.


HETAST JUST NU


Kändisskap i generna

Pitts är son till musikern Mason Pitts och låtskrivaren, sångaren och managern Laila Bagge – kanske mest känd som jurymedlem i svenska Idol. Fans fick dessutom insyn i familjens liv i tv-serien Lailaland som handlar familjens minst sagt ovanliga vardag.

MMA är dock inget som Pitts hakar på eftersom det är trendigt, han är en erfaren kampsportare och har bland annat vunnit junior-SM i brottning. Till vardags tränar han på Allstars Training Center i Stockholm med många av Europas och världens allra bästa MMA-fighters.

FCR 11 går av stapeln på Västerås Arena och kan ses på plats alternativt via den världsledande streamingtjänsten UFC Fight Pass.

Vem vill du se Liam Pitts mot på FCR 11?

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttSvenska Fighters

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...