Coronaviruset drabbar Rose Namajunas familj – två personer döda

✔ Tragedin stod bakom hennes avhopp från den kontroversiella galan

Den före detta stråviktsmästarinnan Rose Namajunas var inbokad för en returmatch mot Jessica Andrade under UFC 249 när tragedin slog till. Igår kunde MMAnytt rapportera att “Thug” Rose hoppat av galan, som senare kom att ställas in helt, och nu kommer den tragiska förklaringen: pandemin har skördat två offer i Namajunas familj.

Det var Namajunas manager Brian Butler från SuckerPunch Entertainment som på sociala medier meddelade om tragedin:

 – Rose Namajunas drog sig ur UFC 249 på grund av två dödsfall in hennes familj, kopplade till coronaviruset. Hon hoppas att kunna återvända till oktagonen så fort som möjligt men för tillfället ber vi folk att respektera hennes privatliv under denna tid.

Namajunas har inte klivit in i buren sedan maj 2019 då hon mötte Andrade och förlorade sin nyvunna titel via KO i andra ronden.

Andrade skulle även hon förlora sin titel i sitt första titelförsvar och deras returmatch skulle med största sannolikhet avgöra nästa titelutmanare.

Det är ännu oklart vilka familjemedlemmar i Namajunas familj som drabbats och “Thug” Rose har inte själv kommenterat de tragiska händelserna.

Relaterat:

Kategorier
Rose NamajunasSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...