Tvåfaldige EM-mästaren Renato Vidovic klar för proffsdebut

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Tvåfaldige EM-mästaren Renato Vidovic sadlar om till proffs ✅ Proffsdebuten går på bortaplan mot en hemmafighter

Renato Vidovic är en riktig veteran i Klass A-MMA. Han har tävlat på alla de största tävlingarna inom IMMAF som VM (2x), EM (2x), asiatiska och afrikanska mästerskapen.

Inom IMMAF (International MMA Federation) har han ett matchfacit på 30-11, men då räknas inte de matcher in han gått utanför IMMAF.

På VM i november förra året gick det inte riktigt hela vägen då han åkte ut mot en tuff brottare från Bahrain i den andra omgången.

Nu är proffsdebuten inbokad och den kommer ske i Finland den 16:e februari. Motståndet heter Toumas Grönvall från Primus Fight Team. Grönvall har gått fyra proffsmatcher och har ett matchfacit på 2-1-1. Detta rapporterar Fighter Centre.

Om sin debut säger Vidovic kort och gott: “Det kommer bli grymt!”

Matchen kommer att äga rum på Cage 46 där bland andra Allstars Fightern Saeed Ganji även går match mot finnen Aleksi Savolainen.

Svenskmatcher på Cage 46 i Finland

  • Catchvikt (160 lbs): Aleksi Savolainen vs. Saeed Ganji (Allstars Training Center)
  • Bantamvikt: Toumas Grönvall vs. Renato Vidovic (Gladius MMA)

Kategorier
Senaste NyttSvenska Nyheter

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara