Tvåfaldige EM-mästaren Renato Vidovic klar för proffsdebut

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Tvåfaldige EM-mästaren Renato Vidovic sadlar om till proffs ✅ Proffsdebuten går på bortaplan mot en hemmafighter

Renato Vidovic är en riktig veteran i Klass A-MMA. Han har tävlat på alla de största tävlingarna inom IMMAF som VM (2x), EM (2x), asiatiska och afrikanska mästerskapen.

Inom IMMAF (International MMA Federation) har han ett matchfacit på 30-11, men då räknas inte de matcher in han gått utanför IMMAF.

På VM i november förra året gick det inte riktigt hela vägen då han åkte ut mot en tuff brottare från Bahrain i den andra omgången.

Nu är proffsdebuten inbokad och den kommer ske i Finland den 16:e februari. Motståndet heter Toumas Grönvall från Primus Fight Team. Grönvall har gått fyra proffsmatcher och har ett matchfacit på 2-1-1. Detta rapporterar Fighter Centre.

Om sin debut säger Vidovic kort och gott: “Det kommer bli grymt!”

Matchen kommer att äga rum på Cage 46 där bland andra Allstars Fightern Saeed Ganji även går match mot finnen Aleksi Savolainen.

Svenskmatcher på Cage 46 i Finland

  • Catchvikt (160 lbs): Aleksi Savolainen vs. Saeed Ganji (Allstars Training Center)
  • Bantamvikt: Toumas Grönvall vs. Renato Vidovic (Gladius MMA)

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Senaste NyttSvenska Nyheter

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...