Twitterreaktioner på Mayweather vs Paul: “En pinsamhet för kampsport!”

✔ Jake Paul: "Shit, min bror besegrade precis Floyd Mayweather!"

Obesegrade boxningsikonen Floyd Mayweather gick precis åtta ronder mot internetkändisen Logan Paul. Inför matchen hade många spekulerat i om Paul skulle lyckas avsluta Mayweather, med tanke på den enorma storleksskillnaden mellan dem.

Trots många bra försök så lyckades dock varken Paul eller Mayweather avsluta matchen. Istället kom de att gå åtta ronder mot varandra, något som många ansåg var en vinst för Paul.

Många av kampsportsvärldens största profiler såg på matchen och delade med sig av sina tankar. En av dem var den före detta UFC-mästaren Daniel Cormier som hyllade Paul och sade att detta inte såg bra ut för 44-åriga Mayweather.

 —  Hatten av till Paul, skrev Cormier på Twitter. Han gick åtta ronder mot den bästa boxaren genom tiderna. Detta såg inte bra ut för Mayweather.

Flera UFC-profiler kommenterade även den stora summan av pengar som Mayweather och Paul drog in. Trots att det endast var en uppvisningsmatch—där ingen officiell vinnare utsågs—så kom båda kämparna att dra in hundratals av miljoner kronor vardera.

 — Det är galet att tänka sig att Logan Paul (0-1) precis tjänade 20 miljoner dollar på en uppvisningsmatch i boxning, skrev tungviktsmästaren Francis Ngannou. VAD GÖR VI FÖR FEL?

Kolla in några andra reaktioner på kvällens Floyd Mayweather vs Logan Paul här nedan!


HETAST JUST NU


Reaktioner på Floyd Mayweather vs Logan Paul

Francis Ngannou

Daniel Cormier

Eddie Alvarez

Michael Chiesa

Dillon Danis

https://twitter.com/dillondanis/status/1401748511440486400?

Uriah Hall

Jake Paul

Aljamain Sterling

Jimi Manuwa

James Vick

Canelo Alvarez

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Floyd MayweatherSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...