Tyron Woodley publicerar SMS-konversationen mellan honom och GSP

Tyron Woodley har gjort sin avsikt klar, han vill möta Georges St Pierre. Nu kommer det fram att han själv kommunicerat med den forne mästaren för att få till en match.

För bara någon dag sen avslöjade Tyron Woodley (16-3) att han tagit kontakt med Georges St Pierre (25-2) om att få till en match. Nu har han publicerat den SMS-konversationen för alla att se.

Där framkommer det att båda männen är lika angelägna om att ställas emot varandra.

Woodley GSP

Där går det att läsa av en väldigt respektfull inställning från bägge parterna. Woodley skriver att GSP är den bäste och att han skulle vara hedrad om han fick testa sig mot kanadensaren.

St Pierre gratulerar Woodley och förklarar att han skulle vara lika hedrad av att få möta den nyblivna mästaren. Sen ger han tummen upp för att de ska tjäna pengar tillsammans.

Woodley kan ses prata om konversationen i det här klippet från Fox Sports.

https://www.youtube.com/watch?v=5jPpVWm1OU4

Dana White inte ombord

UFC-presidenten Dana White verkar däremot inte vara särskilt angelägen om idén. Han sa själv igår, till UFC.com, att Stephen “Wonderboy” Thompson (13-1) kommer få nästa titelmatch. Något Woodley uttryckte förvåning över via Twitter.

Woodley har, som tidigare rapporterats, varit väldigt negativ inställd till en match mot Wonderboy. Han är väldigt angelägen om att gå den match som drar in mest pengar. Bland annat har han uttryckt en vilja att möta Nick Diaz (26-9, 2 NC) som inte vunnit någon match på snart fem år.

Återstår att se var det här tar vägen. Både Thompson och St Pierre, med sina meriter, är väl värda en titelmatch.

Vem vill ni helst se Woodley möta först?

Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Georges St. PierreNyheterSenaste NyttStephen ThompsonTyron WoodleyZ-Klistrad artikel
8 Kommentarer
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  13 August 2016 at 10:50

  Han försöker verkligen in i det sista. Hahahaha. Antingen så får han en fet pengar fight mot GSP eller så får han mer än vad han skulle få om han möter Wonderboy efter allt detta.

 • Henrik Söderström
  13 August 2016 at 02:26

  Lyckas han vinna över wonderboy (wonder-medelålders-man) tycker jag att han kan få välja nästa matchning själv, men han vinner nog inte fans på att gnälla över matchning i ett läge då många redan har begränsad kärlek för honom

  • zappito
   13 August 2016 at 02:28

   Precis min tanke med. Första snubben gör är att börja bitcha om vem han vill möta istället för att försvara titeln mot dom som är näst i kö. Störande.

 • Headown
  13 August 2016 at 02:57

  Så j**la arrogant. “Wonderboy” ska ha nästa chans!

 • tommy
  13 August 2016 at 03:30

  Tycker det blir så skevt när den som håller bältet ska hålla på och välja vem han eller hon ska möta.
  Som mästare ska man möta nästa i kön alt den som ses som/rankas bäst.
  Annars är man inte mästare, iaf i mina ögon.

 • Bara en tanke
  13 August 2016 at 06:29

  Känns som att Woodley skulle vara en av de sämsta matchningarna för GSP i WW. Tror det skulle bli som GSPs match mot Hendricks fast värre.

 • Herr Elof
  13 August 2016 at 06:36

  Kul att se respektfull konversation istället för det vanliga bullshittandet och mer eller mindre genuina “oh, these guys definitly don’t like each other”.

 • Svara