Tyron Woodley sågar Jake Paul – Kräver returmatch: “Du är en fegis!”

✔ Har planer på att skaffa tatueringen! ✔ Ger kritikerna svar på tal: "Alla vill gå i mina fotsteg nu" ✔ Tror det blir en trilogimatch

Forna UFC-mästaren Tyron Woodley har siktet inställt på en returmatch mot Jake Paul efter helgens nederlag.

En dag efter att Paul besegrat Woodley via delat domslut säger den meriterade MMA-fightern att han och Paul hade en överenskommelse. Uppgörelsen som Woodley refererar till är den som tog vid i ringen efter att de gått åtta relativt händelselösa ronder mot varandra.

Efter att Paul utnämnts till vinnare sade YouTube-personligheten att han accepterar en returmatch mot Woodley. Men bara om den forne UFC-mästaren tatuerar in “Jag älskar Jake Paul” någonstans på kroppen.

 — Han försöker backa ur [överenskommelsen], sade Woodley i en intervju med Ariel Helwani på The MMA Hour. Han är en fegis. Jag säger det till honom: Du beter dig som en fegis!

Det är dock inte första gången som det varit snack om en tatuering. Paul och Woodley tog i hand inför matchen om att förloraren skulle få en tatuering med motståndares namn. Paul gick så långt som att flyga in en tatuerare som var på plats under evenemanget.

Woodley säger att han planerar att tatuera sig, men först vill han ha bevis på att returmatchen faktiskt blir av.

 — Jag är villig att vara en man och hedra min del av överenskommelsen, fortsatte Woodley. Han gjorde ett nytt avtal, eftersom det är han som gör vadslagningarna. Nu exploderade vadet i hans ansikte. Vi gör det. Jag är villig och jag kommer att göra det.

— Om jag måste skaffa en egen tatuerare så tror jag att jag sticker till [Los Angeles]. Låt oss få till det här. Men jag måste se lite papper först, för han och hans chef börjar bli riktigt skumma. Han sa till mig där inne, han sa, ”Tyron, jag ger dig mitt ord.” Detta är vad [Pauls representant] Nakisa [Bidarian] sa till mig, ”Tyron, jag ger dig mitt ord.” Och han har alltid varit pålitlig. Han har aldrig sagt en sak till mig och inte stått vid sitt ord. Jag har mycket kärlek för Nakisa. Han sa, “Om du skaffar tatueringen ikväll så får du returmatchen. Och jag sa: “Okej, vi kör.”HETAST JUST NU


Tyron Woodley är villig att tatuera in “Jake Paul”

Woodley fick mycket kritik efter matchen, både för sin insats och för det som skedde i ringen efteråt. En av dem som sade att Woodley inte borde acceptera villkoren och göra en tatuering var den forne UFC-mästaren Daniel Cormier.

 — Alla dessa MMA-människor försöker berätta för mig vad jag ska göra, svarade Woodley. Var fan var dessa MMA-människor när de buade mig, när de inte gav mig någon respekt eller gav mig ett erkännande? Men nu vill alla säga till mig vad jag ska göra och hur jag ska göra det? Och alla vill gå i mina fotsteg nu. Nu är alla i ett boxningsgym och skuggboxas och vill slåss.

— Jag uppskattar all kärlek och allt stöd, men tänk på detta: inga av dessa människor var på min sida. Och nu ska jag bry mig om vad ni säger? Nej. Jag har kärlek för “DC”, men när det kommer till kritan pratar vi om en returmatch. Det är mer meningsfullt för mig att skaffa en liten jävla tatuering och få en historia på köpet: jag blev fucking rånad av domarna, jag knockade den där jävla ungen genom repen. De sa att jag förlorade, så jag skaffade den här tatueringen och sen gick jag och avslutade honom.

 — Allt är del av historien, fortsatte Woodley. För när jag spöar upp honom så kommer jag att titta på tatueringen och jag kommer att skratta. Och det kommer antagligen att bli en trilogi, för han kommer att vilja ha revansch och vi kommer att ha en hel jävla Rocky-grej på gång.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...