Tyron Woodley taggar till inför Jake Paul-matchen: “Kommer krossa hans jävla käke”

✔ Boxningsmatchen får ett datum ✔ Tyngre än i UFC: Så mycket kommer Paul och Woodley att väga in på!

Den före detta UFC-mästaren Tyron Woodley planerar att krossa Jake Paul i sin boxningsdebut.

Igår stod det nämligen klart att “The Chosen One” Woodley skulle möta YouTube-stjärnan i ringen. Nu kan Woodley även avslöja att de kommer att mötas 28 augusti i år.

 — Överraskning, överraskning, vi är tillbaka 28 augusti, sade Woodley på sin Instagram Live. Ni bör visualisera Jake Paul när han får huvudet avslaget. Ibland pratar man sig in i en situation som man inte kan backa ur. Det är exakt vad som hände (för Jake Paul).

— Allt snack, allt skrikande om hur “jag är en fighter, men ingen av dessa MMA-killar vill någonsin möta mig.” Nåväl, nu har du en jävel som kommer att slåss mot dig på ett sätt som ingen någonsin gjort tidigare. Det finns ingen jävla sparring som du kan göra för att förbereda dig inför det. Det finns ingen meditation. Ingen “kum ba yah”. Det finns inte ett skit du kan göra. Du kommer att åka på stryk. Jag är taggad inför det!


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Tyron Woodley (@twooodley)


HETAST JUST NU


Boxning: Jake Paul vs Tyron Woodley

Jake Paul knockade nyligen Ben Askren, Tyron Woodleys lagkamrat och vän. Han utökade därmed sitt matchfacit till tre raka, alla via avslut.

Ända sedan Askren blev knockad så har Woodley sagt att han är beredd att möta Paul. Tajmingen passar perfekt då Woodley nyligen gick skilda vägar med UFC och därmed är fri att utforska andra karriärsmöjligheter.

Trots att Woodley har sju avslut via TKO/KO på sitt matchfacit i MMA så är det snart fem år sedan han vann på det sättet. Sist han knockade sin motståndare var i juli 2016 då han avslutade Robbie Lawler och vann UFC-bältet i weltervikt.

Woodley planerar dock att återupptäcka sin knockout-kraft och göra slut på “Problem Child” Paul.

 — Vi kommer krossa några rekord och jag kommer att krossa hans jävla käke när jag ändå håller på, fortsatte Woodley. Gör er redo att skriva lite jävla historia!

Enligt uppgifter kommer matchen att hållas i 190 lb, vilket är strax över 86 kg. Woodley har tävlat i welterviktsklassen under hela sin MMA-karriär, vilket i UFC har en högsta gräns på 170 lb, ca. 77 kg.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttTyron Woodley

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...