Tyron Woodley vill inte knocka Jake Paul tidigt – Ute efter “Våld och skada”

✔ "Det handlar inte bara om att vinna"

Tyron Woodley vill inte knocka Jake Paul tidigt i sin första professionella boxningsmatch. Hade han lovat en tidig knockout hade han satt en onödig press på sig som han inte tycker om, säger Woodley i en intervju.

Den före detta UFC-mästaren erkänner att han har varit best i gymmet och inte lika bra i strålkastarljuset. Trots det har han haft flera framgånger när det gäller som mest. Han vann UFC:s welterviktsbälte mot UFC-legenden Robbie Lawler, och försvarade sedan bältet fyra gånger. Dock har han förlorat sina senaste fyra matcher, den första av dessa förluster kom i titelmatchen mot Kamaru Usman. Usman är sedan dess den regerande mästaren.

– Jag har haft min tid på toppen, säger Woodley via MMAfighting. Jag hade en fantastisk storhetstid i UFC men också ett stort fall. Det är som att falla från Empire State Building, och alla som ville att du skulle falla fick vad de önskade. Det krävs stake att klättra tillbaka till toppen, och jag gör det just nu.

I hans nya kapitel inom kampsport känner Woodley sig fri och är övertygad om att han kommer visa Paul skillnaden mellan underhållning och fighting. Hans mål är att visa all teknik han har lärt sig och förnedra YouTube-stjärnan.

– Från och med nu handlar det inte bara om att vinna, säger Woodley. Mitt mål är gå ut [i ringen] och bjuda på en jävla massa våld och skada.

Woodley underskattar dock inte sin motståndare Paul, trots sin livslånga erfarenhet inom kampsport. När de möts den 29:e augusti förväntar sig Woodley att Paul kommer förberedd.

– Jag underskattar inte Jake, säger Woodley. Jake är en bra fighter. Det kommer att se ut som en fight, det lovar jag. Det kommer inte att se ut som att en UFC-fighter leker med en YouTuber. Han kan slåss, och han kan boxas.HETAST JUST NU


Tyron Woodley förbereder för Jake Paul sig med legendaren

För att förbereda sig så bra som möjligt har Woodley börjat träna med Floyd Mayweather och hans coach Gavin Tucker. Mayweather har sagt att han vill få Woodley så pass förberedd att han framstår som en rutinerad boxningsmästare. Det är dock inte så mycket tid kvar innan matchen, och Woodley behöver jobba hårt för att leva upp till Mayweathers mål.

Woodley tränar även tio ronder för att vänja sig vid boxningsrytmen. Under dessa ronder har han en hög slagfrekvens och håller ett högt tempo.

– Om jag kan göra det där under 10 ronder mot en boxare i världsklass, så kommer åtta ronder mot Jake Paul bli lätt som en plätt, säger Woodley.

Paul hånar samarbetet mellan Mayweather och Woodley i en meme han postade på sociala medier. Woodley säger att han kommer att svara honom på presskonferensen som går live ikväll tisdag 13:e juni.

– Om jag hade en dollar för varje person som sa till mig att knocka honom skulle jag vara Elon Musk, säger Woodley. För mig är det ett mentalt krig. Jag har alltid varit förberedd för den här typen av motståndare. Dock fick jag aldrig chansen i UFC. Jag fick inte Nick Diaz, eller Michael Bisping, folk som kan lyfta upp en fight. Det här kommer att bli en sådan match.

– Jag bryr mig inte om vad han säger. Det finns inget han kan göra. Han är en underhållare och fighting är bara ett sätt för honom att tjäna pengar. Men det här (fighting) är vem jag är.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste NyttTyron Woodley

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...