Tyson Fury är självsäker inför trilogin: “Jag kommer skada honom allvarligt”

✔ VIDEO: Deontay Wilder dansar! ✔ "Han är en mes"

Tyson Fury sade att han inte kan hållas ansvarig om Deontay Wilder blir allvarligt skadad i deras kommande match om WBC-titeln.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

De två rivalerna ska mötas i en trilogimatch 24:e juli. Wilder är hämndlysten efter att ha förlorat det andra mötet via TKO i sjunde ronden i februari förra året. Fury är bestämd med att han är den bättre boxaren, och hävdar att han återigen kommer att bevisa det när de slåss en tredje gång.

– Wilder är en [mes] och jag har bevisat det två gånger, sade Fury i en Instagram-video. Den här gången kommer jag att skada honom allvarligt. Jag kan inte hållas ansvarig för vad jag kommer att göra med honom, för likt James Bond har jag licens för detta.


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Tyson Fury (@gypsyking101)


HETAST JUST NU


Tyson Fury vs Deontay Wilder

De två rivalerna möttes i en presskonferens tidigare i veckan och bjöd boxningsfans på märkliga scener. Sammandrabbningen avslutades med en udda staredown som varade i dryga sex minuter.

Egentligen hade Fury planer att gå en match mot Anthony Joshua, men enligt en klausul i kontraktet blev Fury tvungen att ta ytterligare en match mot Wilder.

Wilder har inte mött någon annan sedan den senaste förlusten mot Fury. Trots att han höll en låg profil på presskonferensen genom att inte svara på några frågor, verkar han ändå på gott humör. Se videon här nedan när han släpper loss innan träningen!


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Deontay Wilder (@bronzebomber)

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
BoxningSenaste NyttTyson Fury

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara