Tyson Fury avslöjar vad Wilder sa efter titelmatchen: “Väldigt överraskad!”

✔ VIDEO: Det här sade Wilder till Fury efter den episka titelmatchen!

Helgens titelmatch mellan Tyson Fury och Deontay Wilder stämplas redan nu som en modern klassiker. De båda tungviktarna visade stort prov på krigarhjärta när de kämpade tappert i elva ronder!

Deras första match hade slutat oavgjort och i deras andra match lyckades Fury finna avslutet i sjunde ronden. Denna gång skulle världsmästaren Fury och utmanaren Wilder på nytt bjuda på dramatik!

Trots att Fury tycktes ha kontrollen genom större delen av matchen så var Wilder nära på att finna avslutet vid ett par tillfällen. Fury lyckades dock ta sig upp varenda gång och kunde slutligen sätta punkt i elfte ronden med en kraftfull höger.

Det satte därmed stopp för deras rivalitet som påbörjades inför deras första match i december 2018. Sedan dess stämningen varit hätsk mellan de båda superstjärnorna.

Medan Fury verkar ha tagit rivaliteten med glimten i ögat verkar Wilder ha varit mer seriös. Wilder har också bortförklarat förlusten i andra matchen med en rad av ursäkter, några mer bisarra än de andra.

Wilder kom dock att bli vida hyllad för sin insats under helgens titelmatch. Han blev bland annat hyllad av UFC-eliten som tyckte att båda tungviktarna bjudit på en episk titelmatch.

Även Fury ville visa sin respekt för Wilder och gick fram till honom efter matchens slut. I ett samtal med Steve Bunce avslöjade Fury det korta meningsutbyte som han hade med sin rival, något som lämnade Fury med besk eftersmak.

 — Jag sa, “Bra gjort” men han sa, “Jag vill inte visa någon sportsmannaanda eller respekt”. Inga problem sa jag.

— Jag blev väldigt överraskad av det, fortsatte Fury. Han är en dålig förlorare och en idiot. För att vara en toppfighter så måste du visa både mod och respekt, och han kunde inte visa det ikväll. Så är det bara.


Tyson Fury vs. Deontay Wilder III – Fullständiga resultat

Huvudkort

 • Titelmatch i tungvikt: Tyson Fury (c) besegrar Deontay Wilder via TKO – Rond 11, 1:10
 • Titelmatch i tungvikt: Frank Sánchez (c) besegrar Efe Ajagba via enhälligt domslut (97-92, 98-91, 98-91)
 • Tungvikt: Robert Helenius besegrar Adam Kownacki via diskvalificering – Rond 6, 2:38
 • Tungvikt: Jared Anderson besegrar Vladimir Tereshkin via TKO – Rond 2, 2:51

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttTyson Fury

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...