Avslöjar: Tyson Fury vs. Deontay Wilder 2 bokad och klar!

✅ Då äger det efterlängtade returmötet rum: "Knockar honom den här gången"

Den 1 december förra året drabbade Tyson Fury och Deontay Wilder samman i en av historiens mest spännande tungviktsmatcher.

Läs mer: Tyson Fury tokhyllas – av Khabib och Dana White

Efter att ha dominerat i stort sett hela matchen träffades Fury av en riktig slägga från Wilder i den sista ronden – men tog sig upp från mattan i sista sekund och kunde avsluta starkt.

Matchen slutade sedan i oavgjort enligt domarnas bedömning, och de båda två tungviktskämparna var fortfarande obesegrade när mötet var över.

Då går returmötet av stapeln

Sedan dess har många undrat när ett returmöte mellan Fury och Wilder kommer att äga rum – och nu menar Fury själv att rematchen är bokad och klar.

– Returmatchen är bekräftad och påskriven för den 22 februari. Den här gången kommer jag att knocka honom. Den här gången har jag inte varit borta från buren i tre år, och den här gången har jag inte missbrukat för mycket alkohol, säger Fury under en nylig frågestund i Bradford.

Äger rum i Las Vegas

Enligt Fury kommer returmötet äga rum i MGM Grand Garden Arena i Las Vegas. Först måste dock Wilder ta sig an Luis Ortiz i en match som äger rum den 28 september i Los Angeles.

Dessutom kommer Fury att gå minst en match innan dess, ett möte han förväntar sig går av stapeln den 5 oktober i New York. Någon motståndare för britten är dock ännu inte klar.

 

Vem tror ni vinner rematchen? Kommentera nedan!

 

Kategorier
BoxningSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara