Tyson Fury föreslår boxningsmatch mot Francis Ngannou – Med ett udda villkor!

✔ "Vem vill se mig boxas mot Francis Ngannou?"

Boxningsstjärnan Tyson Fury är öppen för att möta UFC:s tungviktsmästare Francis “The Predator” Ngannou i boxningsringen – men med ett udda villkor.

Ngannou har under en längre tid uttryckt ett intresse att tävla i boxning och nu har Fury gått ut med en utmaning som innebär att det kan bli en verklighet. Fury tog till Twitter och frågade sina fans runt om i världen ifall de vill se honom ta sig an Ngannou i boxning fast med UFC-handskar.

– Vem vill se mig boxas mot Francis Ngannou fast med UFC-handskar, frågade Fury.


HETAST JUST NU


Tyson Fury vs Francis Ngannou

Ngannou är i dagsläget inplanerad att försvara sin titel mot interimmästaren Ciryl “Bon Gamin” Gane på UFC:s första PPV-kort i januari detta år. Matchen kommer agera huvudmatch på UFC 270 i Kalifornien och kommer att hållas i arenan Honda Center.

För att en match mellan Fury och Ngannou ska kunna bli till verklighet är det troligtvis av yttersta vikt att Ngannou går hem som segrare i sin nästa match. Ngannou går även in i mötet mot Gane med endast en fight kvar på sitt kontrakt vilket gör att han kommer behöver förhandla ett nytt kontrakt med UFC oavsett resultatet.

Skulle han dock välja att gå skilda vägar med UFC öppnar det upp för ett eventuellt möte mot Fury. Men vill Ngannou stanna kvar i organisationen kommer det krävas att UFC tillåter honom att slåss utanför oktagonen. Något som de tidigare gjort när de samarbetade med Conor McGregor när han tog sig an Floyd Mayweather i boxning.

 

Vill du se Fury och Ngannou mötas i boxning med UFC-handskar?

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
NyheterSenaste NyttTyson Fury

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...