Tyson Furys historiska comeback – var kom glöden ifrån?

✔ Stjärnans comeback går säkerligen till historieböckerna! ✔ Deontay Wilders största misstag!

Tyson Fury är en man som det aldrig går att underskatta. Trots flera motgångar i livet, bland annat depression och drogberoende, lyckades han komma i form igen och bli en av de största stjärnorna inom modern boxning.

Var hittade han drivkraften att åstadkomma allt detta?

Enligt honom själv var en av de huvudsakliga faktorerna till den spektakulära comebacken ingen annan än rivalen Deontay Wilder.

Tillsammans med Wilder lyckades Fury leverera tre av de mest spännande boxningsmatcherna i sportens historia, åtminstone på tungvikt. Men det var inte särskilt länge sedan då fans helt hade räknat bort “The Gypsy King”.

Åker man tillbaka till 2017 var det få som ens hade ett hopp om att Fury någonsin skulle kliva in i en boxningsring igen. Rivalen Wilder var bland de som trodde att karriären hade nått sitt slut för “The Gypsy King”. Det var tydligen dags för en ny era: “The Bronze Bomber” Wilders era.


HETAST JUST NU


Wilder satte igång en kedjereaktion som drev igång Tyson Fury!

Det var denna avfärdning från Wilder som kom att bli drivkraften för Furys comeback. Efter att britten fått höra det amerikanaren Wilder hade att säga om honom var det som om en brinnande passion hade vaknat till liv igen. Fury ville inget annat än att få käft på rivalen! Men först behövde han komma i form.

Såhär svarade han på Wilders kommentarer fyra år tillbaka!

“Guess who’s back? The one and only.”

Det var alltså med en joggningsrunda som det hela började. Och det var med en spektakulär knock som trilogin mellan paret avslutades – en perfekt upprättelse för fanfavoriten “The Gypsy King”!

Furys comeback till sporten kommer säkerligen att gå till historieböckerna som en av de mest häpnadsväckande och spännande i boxning. Det var inte särskilt länge sedan då atleten vägde över 400 lbs. Han var fet, alkoholberoende och deprimerad (enligt honom själv).

Nu räknas han bland de bästa boxarna genom tiderna! Fury är obesegrad i sina 32 matcher som boxningsproffs och hoppas på ännu en match inom snar framtid.

 

Vad blir härnäst för boxningsstjärnan Tyson Fury?

 


UFC 269: Leon Edwards öppnar upp som rejäl favorit mot Jorge Masvidal!


Speltips inför UFC 269!

UFC 269 lovar att bli årets allra bästa gala, särskilt nu när Jorge Masvidal vs Leon Edwards fått hoppa på kortet! Edwards öppnar upp som en rejäl favorit inför matchen, men med tanke på Masvidals otroliga boxning och avslutsförmåga är resultatet absolut inte hugget i sten. Varför inte tippa på din favorit för att göra matchen ännu mer spännande?

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Deontay WilderSenaste NyttTyson Fury

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...