Läs mer: Joshua Dahl-USA TODAY Sports och Steve Flynn-USA TODAY Sports.

Tyson Fury kan göra MMA-debut i år – ska tränas av Conor McGregor!

✅ BOMBEN: "Kan knappt bärga mig"

Tyson Fury är en av världens största boxningsstjärnor. Den brittiske tungviktaren är linjär världsmästare, och har besegrat bland andra Vladimir Klitschko.

Läs mer: Tyson Fury ger bort hela sin lön till välgörenhet

Nu verkar det som att vi kan få se Fury debutera i en annan sport – nämligen MMA. Det uppger “The Gypsy King” själv i en intervju med Sky Sports.

Fury uppger också att han varit i kontakt med UFC-superstjärnan Conor McGregor, som ska ha lovat att träna honom inför en potentiell MMA-debut.

– Jag har nåt stort på gång. Ni kan få se Tyson Fury göra MMA-debut i år. Jag har pratat med Conor (McGregor, reds. anm.) och han är villig att träna mig, och det kommer bli bra, säger Fury.

Kan fightas på samma kort

Enligt Fury kan vi till och med få se honom och McGregor fightas på samma kort framöver.

– Conor sa att jag ska komma till Dublin och börja träna så fort jag är redo och har tid, så jag kan knappt bärga mig. Ni kanske får se “The Gypsy King” och “The Notorious” på samma kort, avslutar Fury.

Fury besegrade nyligen den svenske tungviktsboxaren Otto Wallin i en spännande match, och håller just nu på att förbereda sig för en rematch med stjärnan Deontay Wilder. Fury och Wilder gjorde upp i en mycket uppmärksammad fight förra året, som slutade oavgjort efter en dramatisk avslutning.

 

Hur tror ni att Tyson Fury skulle klara sig i MMA? Kommentera nedan!

 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...