Tyson Fury ser ut att vara i fenomenal form – inför supermatchen!

✔ Snart är datum och plats klart! ✔ Påstådda dieten: öl, massor av öl

Fansen väntar tålmodigt på att få ett datum inför en av årets största boxningshändelser: tungviktsmötet mellan Tyson Fury och Anthony Joshua.

De två tungviktskungarna har skrivit på kontrakt för att mötas, men innan matchen kan färdigställas helt och hållet måste en plats väljas ut. Båda stjärnorna håller just på att förbereda sig och Joshuas promoter Eddie Hearns säger att fansen kan förvänta sig ett klart datum och plats inom kort.

 – Vi kan knappt bärga oss, sade Hearns. [Anthony Joshua] har påbörjat sitt träningsläger och Fury har tränat mycket hårt. De vill verkligen slåss. De kommer att presenteras med några förslag om var man ska arrangera matchen och alla måste komma överens om var den ska köras.

– Det finns ingen annan match som kommer i närheten för dessa killarna. Juli är datumet… Jag tror verkligen att allt kommer vara klart i slutet av nästa vecka.

Enligt kontraktet kommer Joshua och Fury att mötas i två omgångar under 2021. Vinnaren av matcherna kommer gå hem med samtliga världsmästarbälten: WBA-, IBF- och WBO-bältena som är i Joshuas ägo och WBC-bältet som Fury har.


RELATERAT


Lurades Tyson Fury?

Efter att det stod klart att kontrakten blivit påskrivna så intervjuades Fury och gjorde ett anmärkningsvärt uttalande.

 – Jag har slutat träna just nu, jag är på semester, sade Fury. Jag dricker någonstans mellan åtta, tio eller tolv halvliters öl varje dag. Men jag äter inte, så jag får mina kalorier via alkoholen.

Fury är känd för sina uttalande, som mer än sällan är gjorda med glimten i ögat. För tittar man på de senaste bilderna så ser han inte ut att ha följt en diet på uteslutande öl den senaste tiden.

Men med tanke på att Fury vid en tidpunkt vägde över 171 kg så säger det mycket om hur mycket han lagt om sitt liv. Värt att notera är att han då kämpade med både drogmissbruk och depression.

Att döma av bilderna ser han ut att vara smalare än sin senaste match mot Deontay Wilder i februari 2020.  Nedan följer en video från hans egna Instagram från februari i år, bara därifrån ser man stor skillnad.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101)


Här är en bild från när han var som tyngst och en bild för några dagar sedan.

Bilderna har fått fansen att se fram emot tungviktsmatcherna, som enligt många kommer fastställa den bästa tungviktaren i världen. Sedan får vi även se om UFC-mästaren Francis Ngannou får sin dröm uppfylld och får dela ring med någon av herrarna.

Denna bild kom upp igår:

Kategorier
BoxningSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara