Tyson Fury Deontay Wilder (Pictures_ @gypsyking101)
Tyson Fury Deontay Wilder (Pictures_ @gypsyking101)

Tyson Fury om ovanliga uppladdningen för Wilder: “Sju gånger per dag…”

✅ "...håller testosteronet pumpandes!"

En av boxningsvärldens mest efterlängtade returmatcher börja närma sig då Tyson Fury vs Deontay Wilder 2 kommer att äga rum i Las Vegas den 22 februari.

De två tungviktarna möttes för första gången den 1 december 2018 och matchen kom att blir en omedelbar klassiker efter att Fury och Wilder bjöd på nagelbitande action enda fram till slutsekunderna. Efter tolv ronder fastställde domarna att matchen var oavgjord, till både Wilders och Furys missnöje.

Efter deras möte har både Fury och Wilder tagit hem två vinster var och byggt upp stor förväntan inför en returmatch som beskrivits som den största tungviktsmatchen i boxningshistorien.

Inför mötet har Fury legat i hårdträning och i ett samtal med media avslöjade han något ovanliga metoder för att hålla sig i topptrim:

– Jag gör mycket som jag inte gjorde tidigare. Jag äter fem eller sex måltider om dagen, dricker åtta liter vatten. Om det kommer ge mig en fördel att vinna så är jag villig att testa det.

Jag onanerar sju gånger om dagen, håller testosteronet pumpandes.

Jag måste hålla mig aktiv och testosteronet igång. Jag vill inte att mina nivåer ska gå ned.


Misa inte: Tyson Furys heroiska insats – räddar man från självmord


 

Vem tror vinner: Tyson Fury eller Deontay Wilder?

 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...